Ξεκινάει ένα γεμάτο τριήμερο

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν όπως και ο γύρος του Λιγκ Καπ στην Αγγλία όπου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με τον αποκλεισμό της Τότεναμ. Χρόνος για ανάσες όμως δεν υπάρχει αφού οι σύλλογοι μπαίνουν και πάλι στα γήπεδα και εμείς στα πονταρίσματα.

Το νέο τριήμερο Κουπόνι περιλαμβάνει ορισμένα σπουδαία ντέρμπι σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά πολλές αναμετρήσεις, οι οποίες αναλύονται στοιχηματικά στο youbet και οδηγούν φυσικά σε δυνατά προγνωστικά.

Η Παρασκευή αποτελεί μια από τις ημέρες που γίνεται ουσιαστικά η προθέρμανση για αυτό που θα ακολουθήσει και μπορούμε να δούμε τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας. Όλα τα παιχνίδια φυσικά είναι διαθέσιμα για τους παίκτες στην Bet365.

Βιγιαρεάλ-Μπέτις

Το παιχνίδι ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Βιγιαρεάλ πάλεψε αλλά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα 2-1 μεσοβδόμαδα και στο «Μαδριγάλ» θα ψάξει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτή επί της Βιγιαρεάλ. Η Μπέτις από την πλευρά της προβληματίζει σε γενικές γραμμές όμως μπορεί να με οδηγό την τελευταία της εμφάνιση να αποσπάσει κάτι θετικό κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Ουνιόν Βερολίνου – Αϊντραχτ

Αναμέτρηση, η οποία υπόσχεται γκολ και θέαμα διεξάγεται στο Βερολίνο ανάμεσα στην Ουνιόν και την Άϊντραχτ. Φαβορί φυσικά οι φιλοξενούμενοι αλλά με την Ουνιόν να δείχνει διάθεση να παίξει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της ως ίσο προς ίσο, δεν αποκλείεται το ματς να κρύβει παγίδες.

ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων Λεμεσού

Ντέρμπι στην Κύπρο. Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει μπει πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και με τον Τρισκόφσκι να οδηγεί την κούρσα της λίστας των σκόρερ φιλοδοξεί να αποκτήσει ένα προβάδισμα στη βαθμολογία. Αν και νωρίς στη σεζόν, ο Απόλλων Λεμεσού δείχνει να μην έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών ενώ ακολουθεί γι’ αυτόν ένα ακόμη δύσκολο ματς με την Ανόρθωση.

Όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα και φυσικά τα προγνωστικά της ημέρας, είναι στη διάθεσή σας. Οι στοιχηματικές αναλύσεις πάντα προσφέρουν καλύτερη εικόνα για μια αναμέτρηση, γι’ αυτό μην ποντάρετε στα τυφλά, πριν εμπιστευθείτε τον απόλυτο στοιχηματικό οδηγό, στο youbet.

See ya dudes…

Πηγή: youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook