Γεμάτο δράση η Κυριακή στην Ευρώπη

Η Κυριακή αποτελεί τη δεύτερη μέρα του διημέρου όπου τα διαθέσιμα παιχνίδια προς στοιχηματισμό φτάνουν στην αποκορύφωσή τους.

Το ντέρμπι εντός συνόρων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κλέβει φυσικά την παράσταση όμως οι επιλογές δεν περιορίζονται φυσικά μόνο εκεί. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές σε όλο τον κόσμο και αμέσως τώρα θα δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα ματς. Φυσικά, όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα στην στοιχηματική πλατφόρμα της Novibet.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Είναι το μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα τη βοηθήσει να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και παράλληλα θα ξεπεράσει τον πρωταθλητή στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, την ώρα που η Ένωση μετράει συνεχόμενες νίκες με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και έχει καλή ψυχολογία.

Λέστερ-Νιουκάστλ
Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο αποδίδει η Λέστερ και δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Ο σημερινός αντίπαλος της επιτρέπει να μείνει στις πρώτες θέσεις αρκεί φυσικά να κάνει τα αυτονόητα και να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Νιουκάστλ αγνοεί τη χαρά της επιτυχίας και κατεβαίνει σήμερα στο ματς χωρίς πολλά περιθώρια, σε ένα παιχνίδι πάντως που είναι πιο δύσκολο απ’ ότι πραγματικά φαίνεται.

Σεβίλλη-Σοσιεδάδ
Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζει είναι αναμφίβολα η Σοσιεδάδ. Προέρχεται από το εύκολο 3-0 επί της Αλαβές και ταξιδεύει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη, η οποία ηττήθηκε και από την Έιμπαρ στην εμβόλιμη αγωνιστική. Φαίνεται πως η ήττα από την Ρεάλ, η οποία έβαλε στοπ στο σερί της ομάδας της Ανδαλουσίας, προκάλεσε απογοήτευση στην Σεβίλλη, την οποία βέβαια καλείται να ξεπεράσει άμεσα.

Μίλαν-Φιορεντίνα
Στο Μιλάνο, υπάρχει ένας μονόδρομος νίκης σήμερα για την Μίλαν. Οι συνεχόμενες ήττες από Ίντερ και Τορίνο, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Τζιαμπάολο και τους παίκτες του. Η αναμέτρηση με την Φιορεντίνα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του προπονητή αλλά και για να αποδείξουν οι «ροσονέρι» αν μπορούν να πετύχουν κάτι φέτος. Οι «βιόλα» επικράτησαν της Σαμπντόρια και δείχνουν ότι έχουν την ποιότητα να πετύχουν πράγματα φέτος.

Αυτές είναι μονάχα ορισμένες από τις αναμετρήσεις της ημέρας. .Διαβάστε στο youbet όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα, τα προγνωστικά, δείτε τους τζίρους από τις αναμετρήσεις, όπως αυτοί διαμορφώνονται στην αγορά του στοιχήματος και αποφασίστε το ποντάρισμά σας.

See ya dudes…

Πηγή: Youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook