Σε Γαλλικό Βορρά και Ρεσίφε οι δυο στάσεις

Δεν μας βγήκαν τα ειδικά εχθές

Η Γιουβέντους σκόραρε μόλις δυο κόντρα στην Λοκομοτίβ, ενώ η πρώτη κίτρινη στο ματς της Σίτι με την Αταλάντα ήταν για τον Μεντί των γηπεδούχων στο 4ο λεπτό (λίγο αργότερα έκανε… σεφτέ και η ιταλική ομάδα με τον Μασιέλο). Πάμε στα αποψινά, εκεί όπου θα κρατήσουμε ένα σημείο από το Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα μεταμεσονύκτια (την… λατρεία της στήλης).

Στην Γαλλία, η Λιλ υποδέχεται την Βαλένθια. Συμβαίνει κάτι τρομερό με τις “Νυχτερίδες” όταν αντιμετωπίζουν την γαλλική ομάδα. Πέραν του ότι είναι αήττητες (3-1-0), μετράνε και τρεις σερί νίκες από ημίχρονο! Ποιοτικά είναι ανώτερη η Βαλένθια και αυτό αναμένεται να επαληθευτεί και στον αγωνιστικό χώρο του “Stade Pierre-Mauroy”. Το διπλό στο στο 2,80, σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία αγγίζει το 1,90.

Πάμε και στα… δικά μας, με την Σπορ Ρεσίφε να υποδέχεται την Παρανά για το πρωτάθλημα της Serie B της Βραζιλίας. Υπάρχει κίνητρο και στις δυο πλευρές, με τους γηπεδούχους να θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση δεύτερης θέσης.

Οι φίλοι της όμως δεν γεμίζουν το γήπεδο, ο κόουτς Φερέιρα έκανε κάλεσμα προς αυτούς και εμείς με την σειρά μας την… καλούμε να κερδίσει και να επαληθεύσει τον άσσο του 1.76.

Πηγή: bet-hoven.net

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook