Η Ίντερ θέλει να αποδείξει ότι άλλαξε επίπεδο

Για άλλη μια φορά το Champions League αποδείχθηκε ισχυρός σύμμαχος μας για το ταμείο. Εύκολο G/G στο Ολυμπιακός – Μπάγερν χάρη στην ψυχωμένη εμφάνιση των ερυθρόλευκων.

Πολλά επίπεδα πάνω η Παρί από την Μπριζ που μετέτρεψε το ματς σε πάρτι επιστροφής του Εμπαπέ. Δεν σκόραραν οι Βέλγοι αλλά το τελικό 0-5 μας παραέφτανε για το 2 και Over 2,5.

Συνεχίζω με Champions League σήμερα, σε μια μέρα που δεν προσφέρεται πάντως για στοιχηματισμό. Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν μοιρασμένες αποδόσεις και θα χρειαστεί αρκετή τύχη. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα…

Στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μου αρέσει η φετινή έκδοση των νερατζούρι. Ο Αντόνιο Κόντε αποδεικνύει πόσο κομβικός προπονητής είναι κι οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα της Βόρειας Ιταλίας στην επιστροφή της στην ελίτ. Στο εγχώριο πρωτάθλημα η Ίντερ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα έχοντας 7 νίκες σε 8 αγώνες. Ακόμα, όμως δεν κοιτάει τα μεγαθήρια στα μάτια. Οι δύο σερί ήττες από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους την προσγείωσαν και ο Κόντε ξέρει πως για να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να κάνει και μεγάλα αποτελέσματα. Φέτος, το έχει καταφέρει μόνο απέναντι στη Μίλαν, αλλά ο παραδοσιακός της αντίπαλος παραπαίει.

Η Ντόρτμουντ προσφέρεται στους νερατζούρι για να δώσουν αποδείξεις στους εαυτούς τους. Οι Γερμανοί έχουν σημαντικές απουσίες (Ρόις, Αλκάθερ, Σμέλτσερ) ενώ το Σάββατο έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τη Σάλκε. Απουσίες έχει και η Ίντερ (Αλέξις, Ντ’Αμπρόζιο, Σένσι) όμως το κίνητρο της είναι μεγαλύτερο σε αυτό το ματς. Μην ξεχνάμε ότι σε 2 ματς έχει μόλις 1 βαθμό. Άσος!

Έχω επιλέξει και κάποια Over σε χαμηλές αποδόσεις: Γκενκ – Λίβερπουλ, Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα και Ζάλτσμπουργκ – Νάπολι μοιάζουν με ματς που δύσκολα δεν θα ξεφύγει το σκορ. Ειδικά το Ζάλτσμπουργκ – Νάπολι έχει προδιαγραφές για φεστιβάλ γκολ. Αξίζει ένα συνδυαστικό ποντάρισμα σε αυτή την τριάδα.

Πηγή: bet-hoven.net

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook