Αποτελέσματα Premier League

Φοβερό σε εξέλιξη το παιχνίδι της Μπράιτον με την Έβερτον, ισοπαλίες στις δύο υπόλοιπες αναμετρήσεις. Γουέστ Χαμ 1 – 1 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Από ένα γκολ πέτυχαν από έναν βαθμό πήραν Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου, σε ένα παιχνίδι που τα «σφυριά» είχαν τον έλεγχο, ωστόσο η σκληροτράχηλη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να χάσει, έπειτα […]

Φοβερό σε εξέλιξη το παιχνίδι της Μπράιτον με την Έβερτον, ισοπαλίες στις δύο υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Γουέστ Χαμ 1 – 1 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Από ένα γκολ πέτυχαν από έναν βαθμό πήραν Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου, σε ένα παιχνίδι που τα «σφυριά» είχαν τον έλεγχο, ωστόσο η σκληροτράχηλη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να χάσει, έπειτα από την σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι «έκλεισαν» ιδανικά το ημίχρονο, αφού ο Σνόντγκρας σκόραρε για το 1-0 έπειτα από ασίστ του Γιαρμολένκο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 68′ με τον Μουσέτ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Στην 7η θέση η Σέφιλντ, στην 9η η Γουέστ Χαμ, αμφότερες με 13 βαθμούς.

Γουότφορντ 0 – 0 Μπόρνμουθ

Ακόμα μία αποτυχία της Γουότφορντ να πετύχει την πρώτη της νίκη έπειτα από 10 αγωνιστικές στη φετινή Premier League.
Η εξαιρετική και συνάμα σταθερή Μπόρνμουθ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν ευτύχησε να σκοράρει.

>Στην τελευταία θέση οι γηπεδούχοι με 5 βαθμούς, 8η για τα «κεράσια» με 13.

Μπράιτον 3 – 2 Έβερτον

Φοβερό σε εξέλιξη ματς, με δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι. Μία ακόμα ήττα για την Έβερτον που «κόλλησε» στους 10 βαθμούς, λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Γκροος άνοιξε το σκορ για τους «γλάρους» στο 15′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Γουέμπστερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1

Η ανατροπή για την Έβερτον έγινε στο 74′ με τον Κάλβερτ – Λούιν, όμως η άμεση απάντηση από τον Μόπεϊ ήρθε έξι λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 2-2.

<

Η ανατροπή στην ανατροπή των «ζαχαρωτών» έγινε στις καθυστερήσεις με το buzzer – beater αυτογκόλ του Ντίνιε στο 94′!
Με αυτή τη νίκη η Μπράιτον έφτασε τους 12 βαθμούς και την 12η θέση.
© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook