Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1

Η Τότεναμ των χιλίων προβλημάτων… άγχωσε αρκετά τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τελικά μία σπουδαία και σημαντικότατη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ, κρατώντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το «Anfield» πάγωσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με την Τότεναμ να βάζει γκολ με… περίεργο τρόπο. Ο Σον […]

Η Τότεναμ των χιλίων προβλημάτων… άγχωσε αρκετά τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τελικά μία σπουδαία και σημαντικότατη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ, κρατώντας τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το «Anfield» πάγωσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, με την Τότεναμ να βάζει γκολ με… περίεργο τρόπο. Ο Σον σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Λόβρεν, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Χάρι Κέιν πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι.

Η Λίβερπουλ όμως αντέδρασε άμεσα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Γκαζανίγκα όμως να αποδεικνύεται απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, με τις δεκάδες αποκρούσεις του να κρατάνε το σκορ στο 0-1.

Παρά τις πολλές φάσεις στην εστία της Τότεναμ, το 0-1 παρέμεινε για τους «πετεινούς» μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Τότεναμ μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία, με το σουτ του Σον να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (77′ Μίλνερ), Σαλάχ (85′ Γκόμεζ), Μανέ, Φιρμίνο (93′ Οριγκί)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γκασανίγα, Σάντσες, Οριέ (84′ Μόουρα), Αλντερβαϊρελντ, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (63′ Ν’Ντομπελέ), Ερικσεν (88′ Λο Σέλσο), Ντέλε Αλι, Σον, Κέιν.

Περισσότερα σε λίγο…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook