Στο 1.96 η Τζένοα του Τιάγκο Μότα

Γιουβέντους και Λίβερπουλ έκαναν το καθήκον τους, έστω και αν η δεύτερη πέτυχε ανατροπή στις καθυστερήσεις. Η Άσκολι προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ ήταν έκπληξη το γεγονός ότι δεν σκόραρε η φορμαρισμένη Μπρέντφορντ. Έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα της Serie A και δίχως υπερβολή θα μπορούσα […]

Γιουβέντους και Λίβερπουλ έκαναν το καθήκον τους, έστω και αν η δεύτερη πέτυχε ανατροπή στις καθυστερήσεις. Η Άσκολι προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο ενώ ήταν έκπληξη το γεγονός ότι δεν σκόραρε η φορμαρισμένη Μπρέντφορντ.

Έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα της Serie A και δίχως υπερβολή θα μπορούσα να επιλέξω ένα σημείο σε κάθε μία από τις έξι αναμετρήσεις αλλά θα πάρω τα δύο σημεία που θεωρώ πιο δυνατά.

Η Αταλάντα συνεχίζει να προσφέρει θέαμα και ταυτόχρονα να διατηρείται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Όποια ομάδα και να υποστηρίζει κάποιος στην Ιταλία, αν δει αγώνα της Ντέα τότε σίγουρα θα την συμπαθήσει περισσότερο. Ο τρόπος που αγωνίζεται δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν πολλά κενά στην δική της. Εξ ου και τα συνεχή GG&Over 2.5 σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Κάλιαρι τρέχει μεγάλο αήττητο σερί και δικαιώνει τις αρχικές προβλέψεις για μία πολύ καλή σεζόν μετά τις ηχηρές επενδύσεις του καλοκαιριού. Ειδικότερα η παρουσία του Ναϊνγκολάν έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου της Σαρδηνίας και σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει θα σκοράρει και στο Gewiss Stadium.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Λουίτζι Φεράρις. Εμφανής η αγωνιστική βελτίωση και ψυχολογική ανάταση της Τζένοα με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο της. Νίκη επί της Μπρέσια με ανατροπή και ήττα από την Γιουβέντους με πέναλτι στο 95΄! Η Ουντινέζε μετά την 7άρα από την Αταλάντα μάζεψε και μία 4άρα από την Ρόμα με συνέπεια να απολυθεί ο Τούντορ. Με υπηρεσιακό τεχνικό σήμερα και με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ευκαιρία των Γενοβέων για τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στο ίδιο καζάνι βράζουν Φορτούνα Ντίσελντορφ και Κολωνία, όπως μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας της Μπουντεσλίγκα. Στους φιλοξενούμενους υπάρχει μεγαλύτερη πίεση μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά έχουν ιδιαίτερα θετική παράδοση στην νεότερη ιστορία κόντρα στην σημερινή αντίπαλό τους. Ομάδες με πρόβλημα στο σκοράρισμα, πιθανή εξέλιξη η ισοπαλία.

Πηγή: www.bet-hoven.net

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook