Η μεγάλη αγάπη του Χιμένεζ για την Τσέλσι και οι φήμες που… φουντώνουν

Σε αποθεωτικές δηλώσεις για την Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ προχώρησε ο Χοσέ Χιμένεζ!

Με λίγα λόγια, ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός… ανοίγει πόρτες στους Λονδρέζους!

Το όνομα του Χιμένεζ έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με μία μεταγραφή στην Τσέλσι. Η οποία μετά από αυτή τη δήλωση γίνεται ακόμη πιο πιθανή!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Λάμπαρντ είχε βάλει στην κορυφή της λίστας του για το κέντρο άμυνας της ομάδας του, τον Ντέκλαν Ράις. Τον ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των «σφυριών» φτάνουν στον… Θεό. Καθώς αξιώνουν, εν καιρώ κορωνοϊού, περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ!

Συνεπώς, η Τσέλσι κοιτάει αλλού πλέον για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Και τα βλέμματά της έχουν πέσει πάνω στον Χιμένεζ.Jose Maria Gimenez of Club Atletico de Madrid looks on during the La Liga match between Getafe CF and Club Atletico de Madrid at Coliseum Alfonso Perez on July 16, 2020 in Getafe, Spain.

Η δήλωση που… φουντώνει τις φήμες

Οι σκάουτερ της Τσέλσι φαίνεται πως παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Χιμένεζ. Και ο ίδιος ο Ουρουγουανός μάλλον είναι ανοιχτός να μετακομίσει στο Λονδίνο. Τουλάχιστον όπως αναφέρει σε δηλώσεις του, θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ενώ παρακολουθεί και αγαπάει την Τσέλσι από… μικρό παιδί!

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Λάμπαρντ. Πάντα συνήθιζα να παρακολουθώ τους αγώνες της Τσέλσι και την αγαπούσα από μικρό παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χιμένεζ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook