Το προφίλ του Απόλλωνα Λεμεσού

Οι Κύπριοι δένονται με τον ΟΦΗ με πολλά, κοινά, πρόσωπα και πλέον στις 17 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Σίμου καλείται να κάνει το πρώτο Ευρωπαϊκό βήμα. Σε φάση αναδόμησης δείχνει να βρίσκεται ο Απόλλωνας Λεμεσού με τον Σωφρονή Αυγουστή στον πάγκο του. Η διοίκηση προέβη σε μεγάλες προσθαφαιρέσεις του ρόστερ. Ενδεικτικό πως έφυγαν έντεκα ποδοσφαιριστές, […]

Οι Κύπριοι δένονται με τον ΟΦΗ με πολλά, κοινά, πρόσωπα και πλέον στις 17 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Σίμου καλείται να κάνει το πρώτο Ευρωπαϊκό βήμα.

Σε φάση αναδόμησης δείχνει να βρίσκεται ο Απόλλωνας Λεμεσού με τον Σωφρονή Αυγουστή στον πάγκο του.

Η διοίκηση προέβη σε μεγάλες προσθαφαιρέσεις του ρόστερ. Ενδεικτικό πως έφυγαν έντεκα ποδοσφαιριστές, ενώ ήρθαν τέσσερις. Ηχηρά ονόματα αυτά των Ντιγκινί από Αρη και Νταμπό από Νέφτσι Μπακού. Πάντως, έπεται συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυση.

Βέβαια ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Λεμεσού υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία. Μετά την έλευση του Περικλή Παπαπαναγή το περσινό καλοκαίρι, φέτος πήραν τον δρόμο για το Ηράκλειο οι Βαχίντ Σελίμοβιτς και Αντριάν Σαρδινέρο. Απεναντίας στην ομάδα της Κύπρου βρίσκονται τρία πρώην παιδιά του ΟΦΗ: Ο Κυριάκος Κακαβελάκης και οι Νίκος Κουνδουράκης, Κώστας Παππάς.

Στον δεύτερο γύρο προκρίθηκε άνετα επί της Σαμπουρτάλο από την Γεωργία.

Την Κυριακή συνέτριψε τον Ερμή Αραδίππου με 6-0.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook