Τσέλσι: Έχει ξοδέψει περισσότερα… από Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί

Χωρίς καμία αμφιβολία, η πρωταθλήτρια της φετινής μεταγραφικής περιόδου ακούει στο όνομα της Τσέλσι.

Οι «μπλε» έχουν τινάξει την μπάνκα στον αέρα, έχοντας αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές και μερικά από τα πιο «καυτά» ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Χακίμ Ζίγιεχ, Τίμο Βέρνερ, Μπεν Τσίλγουελ και Κάι Χάβερτς είναι μερικοί από τους ποδοσφαιρισές που ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε να εισχωρούν στο ρόστερ της ανανεωμένης Τσέλσι. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και δαπάνησε συνολικά 245 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, με μοναδικό στόχο να «χτυπήσει» το δίπολο Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός από τη Σίτι του Πεπ, το υπόλοιπο top-6 δεν έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί τους Λονδρέζους στα μεταγραφικά. Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν φανεί πιο συντηρητικές, έχοντας δαπανήσει «μικρά» ποσά, για τα δεδομένα τους…

Οι τρεις ομάδες έχουν ξοδέψει συνολικά 205 εκατομμύρια ευρώ το φετινό καλοκαίρι. Αριθμός που είναι μικρότερος κατά 40 εκατομμύρια ευρώ, από εκείνον που έχει αφήσει η Τσέλσι μόνη της!

Σίγουρα ο Φρανκ Λάμπαρντ θα νιώθει μια μεγαλύτερη πίεση φέτος, καθώς είδε τη διοίκηση να τον εμπιστεύεται με «κλειστά» μάτια…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook