Καβάνι: «Τιμή για μένα να αγωνίζομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο»

Ο Έντισον Καβάνι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πολλές φορές ανέφερε την λέξη «δουλειά» αλλά και την χαρά του για την συμφωνία για την επόμενη χρονιά, ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν και για δεύτερο χρόνο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο πως θα αγωνίζεται σε έναν από τους κορυφαίους και μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και πως θα δώσει τα πάντα για τους κόκκινους διαβόλους.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, μεγάλη τιμή για μένα. Νιώθω έτοιμος να παίξω στην ομάδα, έχω παίξω μπροστά σε φανατικούς υποστηρικτές και ξέρω πως θα είναι το ίδιο και στο Μάντσεστερ. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ, όταν θα είναι ασφαλής για τους φιλάθλους να επιστρέψουν. Θέλω να συνεχίσω να γράφω την μικρή μου ιστορία στο βιβλίο του ποδοσφαίρου και η προσοχή μου παραμένει στραμμένη σε ένα στόχο. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Είχα μία κουβέντα με τον προπονητή και έχω τεράστια επιθυμία να φορέσω την φανέλα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook