Κριστιάνο: Στην 3η θέση σε νίκες με την εθνική ομάδα (pic)

Είναι ένας από τους κορυφαίους (ίσως και ο κορυφαίος) ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος συμμετείχε στη νίκη της Πορτογαλίας με 3-2 στην έδρα της Κροατίας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ ή να έδωσε κάποια ασίστ, αλλά όπωε και να ‘χει έγραψε ιστορία. Μόνο και μόνο με τη συμμετοχή του και τη νίκη της ομάδας του.

Με τη χθεσινή νίκη λοιπόν της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο συμπλήρωσε 101 νίκες στην καριέρα του με την εθνική του ομάδα. Αυτό σημαίνει πλέον, ότι ο σταρ της Γιουβέντους είναι μόνος 3ος στην κατάταξη των παικτών που έχουν τις περισσότερες νίκες με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος με τις 130 νίκες που έχει με την εθνική Ισπανίας και στη 2η θέση είναι ο Ίκερ Κασίγιας, επίσης με την Ισπανία, με 121 νίκες στο ενεργητικό του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Τσάβι που έμεινε στις 100 νίκες, ενώ έσπασε την απόλυτη ισπανική κυριαρχία της πρώτης τριάδας στη σχετική λίστα. Ήταν οι Ράμος, Κασίγιας, Τσάβι. Ωστόσο, ο CR7 μπήκε… σφήνα.

Επόμενος στόχος του Κριστιάνο να ξεπεράσει τον 2ο Κασίγιας, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Οι 20 νίκες πάντως είναι μακριά ακόμη…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook