Ματέους: «Μοναδικός διάδοχος του Λεβ στη Γερμανία ο Κλοπ»

Το 6-0 από την Ισπανία, για το Nations League, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος έχει συμβόλαιο, με την γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως το 2022.

Από τη μεριά του, ο Λόταρ Ματέους υποστήριξε πως ο μοναδικός διάδοχος του Λεβ, στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, θα πρέπει να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σε δηλώσεις του, ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: «Όταν μιλάς για πιθανούς διαδόχους, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν και αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ». Πρόσθεσε, επίσης, πως «δεν έχει τελειώσει την δουλειά του στην Λίβερπουλ και θα έχει χρόνο για την εθνική ομάδα σε λίγα χρόνια».

Σε περίπτωση, πάντως, που η γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θελήσει να κάνει κρούση στον Κλοπ, θα πρέπει να περιμένει τέσσερα χρόνια, αφού ο Γερμανός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να «σπάσει» το συμβόλαιο που έχει με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το περασμένο καλοκαίρι, ο 53χρονος προπονητής ρωτήθηκε, από τη γερμανική εφημερίδα Bild, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας. Τότε, ο Κλοπ είχε πει πως «αν ερωτηθώ όταν θα είμαι διαθέσιμος, τότε θα το σκεφτώ».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook