Τρία κρούσματα κορωνοϊού στην εθνική Σερβίας

Η σερβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την εθνική Σερβίας, η οποία απόψε (21:45) αντιμετωπίζει τη Ρωσία για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου για την League B στο Nations League. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η σερβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τρεις παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ της Ίντερ, ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Σερβίας λόγω τραυματισμού και επέστρεψε στην Ιταλία, όπου υποβλήθηκε αργότερα σε έλεγχο και βρέθηκε θετικός.

Οι τρεις Σέρβοι διεθνείς που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο Ντάρκο Λάζοβιτς της Ελλάς Βερόνα και ο Τζόρτζε Νίκολιτς της Βασιλείας. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, είναι αρνητικός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σερβικής ομοσπονδίας, οι τρεις παίκτες βρέθηκαν χθες (17/11) θετικοί, κατά τη διάρκεια του τακτικού ελέγχου για κορωνοϊό, ενώ εκτός από αυτούς, έχει προσβληθεί και ένας φυσιοθεραπευτής της εθνικής ομάδας. Οι τρεις παίκτες μπήκαν άμεσα σε απομόνωση και αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Σερβίας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook