Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα

Με τον Κώστα Γαλανόπουλο μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο αρχικό σχήμα και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά η ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 και αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος παίρνει φανέλα βασικού μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τους Μπακάκη, Χνιντ, Νεντελτσεάρου και Ινσούα στην άμυνα, Γαλανόπουλος και Σιμόες στα χαφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, δεξιά Αλμπάνης, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς και Μαχαίρας.

 

Η ενδεκάδα της Μπράγκα: Ματέους, Τόρμενα, Σεκέιρα, Μπρούνο Βιάνα, Εσγάιο, Αντρέ Κάστρο, Αλ Μουσράτι, Μεδέιρος, Γκαλένο, Παουλίνιο, Ρικάρντο Όρτα.

Στον πάγκο: Τιάγκο Σα, Σάντος, Ζε Κάρλος, Ρουίθ, Νοβάις, Αντρέ Όρτα, Κάρμο, Φρανσέρτζιο, Ινφανδέ, Ραούλ Σίλβα, Γκιλιέρμε.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook