Αποκλείστηκε (και) ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Κύπρο από την Ομόνοια με 2-1 και μετά την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε και εκείνος τη συνέχεια στο Europa League.

Μία αρκετά κακή ημέρα η σημερινή για τις Ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, καθώς μετά την ΑΕΚ πλέον και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός Europa League.

Το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ της Λευκωσίας βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες. Ο Κακουλής άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια στο 9′, ενώ ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε ακόμα ένα “Ευρωπαϊκό” γκολ και ισοφάρισε στο 39ο λεπτό για τον “Δικέφαλο του Βορρά”. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, χάθηκαν σημαντικές φάσεις εκατέρωθεν, όμως η Κυπριακή ομάδα ήταν αυτή που “χαμογέλασε” στο τέλος.

Η Ομόνοια, η οποία είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια, νίκησε τον ΠΑΟΚ με την έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεθ στο 84ο λεπτό και έθεσε και την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία εκτός φάσης των “32” του Europa League. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αϊντχόφεν πήρε το “διπλό” στην έδρα της Γρανάδα και προκρίθηκαν αμφώτερες.

Ομόνοια – ΠΑΟΚ 2-1

Γκολ: 9′ Κακουλής (Ομόνοια), 39′ Τζόλης (ΠΑΟΚ), 84′ πεν. Ζ. Γκόμεθ (Ομόνοια)

Κίτρινες κάρτες: Σένε – Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Α. Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (59′ Ζ. Γκόμεθ), Χούμποκαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέζιακς), Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Κακουλής (21′ Σεχού), Τζιωνής, Β. Γκόμεθ, Σένε (59′ Ντουρίς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Σβαμπ (46′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook