Κούμαν: «Ξεκινήσαμε με φόβο, δεν το περίμενα»

Μπορεί και οι δύο να είχαν προκριθεί, όμως η πρώτη θέση έμενε «ανοιχτή».

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Γιουβέντους και έψαχνε κάποιο θετικό αποτέλεσμα ή ήττα με λιγότερα από δύο γκολ διαφορά, λόγω της νίκης με 0-2 την πρώτη αγωνιστική.

Το τελικό 0-3 υπέρ της ομάδας του Πίρλο, δείχνει την κυριαρχία των Ιταλών και ειδικά στα πρώτα λεπτά, οι «μπλαουγκράνα» έβλεπαν εφιάλτες. Αυτή η νίκη έφερε τη Γιούβε στην πρώτη θέση του ομίλου και θα βρίσκεται στους ισχυρούς της κλήρωσης για τους «16», σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που θα είναι στους ανίσχυρους. Ο Ρονάλντ Κούμαν σχολίασε την εμφάνιση αλλά και την ήττα της ομάδας του, λέγοντας:

«Είναι έκπληξη για μένα πως ξεκινήσαμε τον αγώνα. Υπήρχε μία ομάδα που έπαιζε για την νίκη κι εμείς, που παίζαμε για να μην… χάσουμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Με το σκορ στο 0-2, ήταν αρκετά πιο πολύπλοκη η κατάσταση, ακόμα και αν παίζαμε καλύτερα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Σαν να ξεκινήσαμε με φόβο. Φυσικά και ανησυχώ, είδα μια ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς επιθετικότητα, που φοβάται. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως. Η Γιουβέντους έδειξε μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο από εμάς»

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook