Ήταν ανώτερη η Μπριζ και ο ΠΑΟΚ έχασε ιστορική ευκαιρία!

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε από την Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα με 2-0.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στο 33ο λεπτό, καθώς από γύρισμα του Σάμπε από τα δεξιά ο Γιούτγκλα βρέθηκε απέναντι στον Κοτάρσκι και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους Βέλγους.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για το συγκρότημα του Λουτσέσκου, καθώς στο 45′ ο Γιούτγκλα σκόραρε για δεύτερη φορά, με το γκολ του να κατακυρώνεται μέσω του VAR, καθώς εκεί απεφάνθη ότι δεν υπάρχει οφσάιντ.

Ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του στην επανάληψη με δύο αλλαγές, καθώς οι Σαμάτα και Α. Ζίβκοβιτς πήραν τη θέση των Μπράντον Τόμας και Μουργκ αντίστοιχα.

Στο 60′ ακυρώθηκε πέναλτι που είχε δοθεί στον ΠΑΟΚ, για μαρκάρισμα του Μπαλάντα στον Ντεσπόντοφ μέσα στην περιοχή, καθώς στο VAR φάνηκε ότι ο Βούλγαρος ξεκίνησε στη φάση από θέση οφσάιντ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι οι Βέλγοι θα πάρουν μια δίκαιη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (71΄Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46΄Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον Τόμας (46′ Σαμάτα).

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μπαλάντα, Σκόρας, Μέγιερ, Βετλέσεν, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Γιούτγκλα, Νούσα (78′ Οντόι)

Διαιτητής: Μάσα (Ιταλία) Βοηθοί: Μέλι, Αλάσιο (Ιταλία) 4ος: Ντι Μπέλο (Ιταλία) VAR: Ντι Πάολο, Παϊρέτο (Ιταλία)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook