Μουρίνιο: «Μισούσα που έπρεπε να είμαι το πρόσωπο της Ρόμα, θέλω απλώς να προπονήσω»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το μέλλον του, ενώ τόνισε πως δεν του άρεσε να είναι το πρόσωπο της Ρόμα.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «Telegraph» παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας για το γεγονός πως δεν ήθελε να είναι το πρόσωπο της Ρόμα, απλά επιθυμεί να προπονεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό ακόμα να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είμαι ο μοναδικός Ευρωπαίος προπονητής που έχει παίξει δύο τελικούς στα δύο τελευταία χρόνια, αυτό είναι το παρόν. Οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε να το κάνει, εγώ δεν είμαι έτσι επειδή κατέκτησα το Champions League πριν από 20 χρόνια.

Δεν φοβάμαι να δουλέψω σε έναν σύλλογο που δεν είναι χτισμένος για να νικάει αλλά θέλω να πετύχω κάποιους στόχους και να βοηθάω τους συλλόγους να γίνονται έτοιμοι να νικούν. Θέλω όμως να κάνω τον προπονητή.

Το όνειρό μου είναι να προπονώ, να δουλεύω με τους παίκτες προετοιμάζοντας το ματς. Είχα κάποιες καταστάσεις όπου έπρεπε να είμαι πολλά περισσότερα και όταν πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα, κάνεις λιγότερο καλά τη δουλειά του προπονητή.

Μετά από τον τελικό του Europa League που χάθηκε με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο δεν ήμουν χαρούμενος που ήμουν το πρόσωπο του συλλογου στη συνέντευξη Τύπου αλλά μισούσα που το έκανα. Θέλω μία ομάδα που θα είμαι μόνο ο προπονητής.

Είμαι καλός στην επικοινωνία, αλλά αν το κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα, αυξάνεται ο κίνδυνος να πάω κάτι που δεν θα είναι σωστό».

Για το πως φαντάζεται το μέλλον του: «Είμαι 61 και δεν θέλω να σταματήσω στα 65 μου. Υπάρχει πολύ μεγάλος δρόμος μπροστά μου, όμως δεν μπορώ να πάω σε έναν σύλλογο όπου, μόνο για την ιστορία μου, ο στόχος θα είναι να πάρω τον τίτλο. Χρειάζεται να μπαίνουν στόχοι που θα είναι ημι-ρεαλιστικοί».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook