«Πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Πουαριέ η Ρεάλ – Καμία συζήτηση με Ταβάρες»

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Βενσάν Πουαριέ, ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Έντι Ταβάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ορισμένα ανοιχτά… μέτωπα όσον αφορά τις ανανεώσεις των παικτών της που δεν μπορεί να τα αφήσει να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Οι «μερένγκες» έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον Βενσάν Πουαριέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «encestando», προσφέροντας στον Γάλλο σέντερ νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αφού οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, δεν έχουν υπάρξει ακόμα επαφές με τον Έντι Ταβάρες, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με το ΝΒΑ, αλλά και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να… καραδοκούν για να τον κάνουν δικό τους.

Πάντως η Ρεάλ δεν μένει αμέτοχη εξετάζοντας την αγορά. Η ομάδα του Τσους Ματέο έχει τσεκάρει την περίπτωση του Ντίλαν Οσετκόφσκι, που αγωνίζεται στη Μάλαγα. Ο Γερμανός έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, ύψους 1 εκατ. ευρώ, όμως οι Ανδαλουσιανοί έχουν τονίσει πως θα επιχειρήσουν να πάρουν περισσότερα. Πάντως για το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη φαίνεται πως είναι η Αναντολού ‘Εφες.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook