Τσαλχάνογλου: «Δεν ξεχνώ αυτά που μου έκαναν οι οπαδοί της Μίλαν»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ δήλωσε ο Χακάν Τσαλχάνογλου, ενώ φρόντισε να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους της Μίλαν.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Ίντερ, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος για την τροπή που πήραν τα πράγματα στην καριέρα του μετά την αποχώρηση από τη Μίλαν.

Ο Τούρκος μέσος τόνισε επίσης ότι δεν ξεχνά όσα του έκαναν οι φίλοι των «ροσονέρι», επισημαίνοντας ότι αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για εκείνον ότι κατάφερε να κλειδώσει τον τίτλο σε αυτό το ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Χακάν Τσαλχάνογλου:

«Πήρα εκδίκηση για τα όσα υπέφερα τη χρονιά που ήρθα εδώ, όταν χάσαμε τον τίτλο με την Ίντερ. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλο αυτό που έγινε κόντρα σε εμένα και στην οικογένειά μου από οπαδούς της Μίλαν αλλά στην καρδιά μου ήμουν σίγουρος πως η κατάληξη θα ήταν καλη.

Θα ερχόταν η δικαίωσή μου και το να κερδίσω το σκουντέτο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα. Ήταν όλα γραμμένα. Ο Θεός ήθελε να έρθουν έτσι τα πράγματα επειδή ξέρει πως δεν άξιζα αυτά που μου έκαναν.

Το έραψα, δούλεψα χωρίς να πω ούτε μία λέξη και αυτή η νίκη με ξεπληρώνει για όλα. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος που πέτυχα αυτόν τον εκπληκτικό στόχο.

Θέλαμε πολύ να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας, αξίζαμε την επιτυχία για την τρομερή δουλειά που ρίξαμε. Είδα ξανά εικόνες από το ματς, δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη τους εορτασμούς των οπαδών μας. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που δεν μπορώ να την περιγράψω.

Πάντα ονειρευόμουν να κατακτήσω τον τίτλο με μία μεγάλη ομάδα. Ήρθε με την Ίντερ και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίρνει το πρωτάθλημα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook