Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Τσάβι»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Τσάβι άλλαξε την αρχική του απόφαση και θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ράφα Γιούστε να το επιβεβαιώνει ουσιαστικά.

«Ο Τσάβι παρατήρησε τον ενθουσιασμό των οπαδών κατά τη διάρκεια των προημιτελικών του Champions League και ήθελε να συνεχίσει.

Ενθουσιασμός, δέσμευση και ένα σταθερό έργο είναι οι λέξεις-κλειδιά. Η ομάδα θα το αγκαλιάσει. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Ήταν μια συζήτηση μεταξύ του προέδρου και του προπονητή, όπου ο Τσάβι έδειξε την αφοσίωσή του. Ως Καταλανός έχει επενδύσει βαθιά στον σύλλογο κι είμαι βέβαιος ότι θα διαπρέψει.

Είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν γιατί είναι ένας αληθινός υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα. Στην Μπαρτσελόνα στοχεύουμε στις νίκες.
Πέρυσι, κατακτήσαμε τη La Liga και το Σούπερ Καπ. Με έξι παιχνίδια που απομένουν αυτή τη σεζόν, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η προοπτική ο Τσάβι να είναι μέρος του νέου Καμπ Νόου που ανοίγει ξανά τον Νοέμβριο με ενθουσιάζει εμένα.
Είμαι χαρούμενος γιατί πάντα υποστήριζα τη διατήρηση του πρότζεκτ μας, το οποίο δημιουργήσαμε πριν από δυόμισι χρόνια. Ήταν μια συνάντηση με θετικό αποτύπωμα, που είχε επίκεντρο το μέλλον του συλλόγου και την κοινή μας επιθυμία να γράψουμε ξανά ιστορία.

Δεν έχουμε συζητήσει καμία σημαντική αλλαγή. Πρέπει να προσφέρουμε στον Τσάβι και στην ομάδα του την πλήρη στήριξή μας για να συνεχίσουν αυτό το έργο. Κοιτάζοντας μπροστά, μία από τις προτεραιότητές μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook