Απίστευτο: Μαζεύουν υπογραφές για να μείνει ο Τούχελ

Η απόφαση της Μπάγερν να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Τούχελ από τη νέα σεζόν δεν απολαμβάνει καθολικής αποδοχής με τους οπαδούς να μαζεύουν υπογραφές για να μείνει.

Ο Τόμας Τούχελ μπορεί πέρυσι να κατέκτησε τη Bundesliga, όμως φέτος απέτυχε παταγωδώς εντός των συνόρων, καθώς έπεσε πάνω στην τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Ωστόσο, με τα σενάρια των τελευταίων ημερών να θέλουν τη διοίκηση της Μπάγερν να διαπραγματεύεται με τον Ραλφ Ράνγκνικ, είναι αρκετοί οι οπαδοί που διαφωνούν με τις πρακτικές της διοίκησης και στηρίζουν τον προπονητή της ομάδας.

Αυτό γίνεται αντιληπτό μέσω της διαδικασίας συλλογής υπογραφών, με πάνω από 11.000 άτομα μέχρι στιγμής να έχουν υπογράψει διαδικτυακά για να στείλουν μήνυμα στους διοικούντες πως θέλουν να αλλάξουν την απόφασή τους και να κρατήσουν τον Τούχελ στο τιμόνι των Βαυαρών.

«Η Μπάγερν αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Τόμας Τούχελ το καλοκαίρι, μετά από την ήττα απέναντι στην Μπόχουμ! Τι φρικτή απόφαση! O Τόμας Τούχελ δεν είχε ποτέ εύκολο έργο στο Μόναχο.

«Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Champions League έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά.

Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ.

Με δεδομένο πως ο τελικός του Champions League το 2025 θα λάβει χώρα στο Μόναχο, η Μπάγερν πρέπει να είναι χαρούμενη που έχει έναν τέτοιο προπονητή, επιπέδου Champions League στον πάγκο. Με αυτόν στο τιμόνι οι πιθανότητες επιτυχίας μας θα είνα σίγουρα μεγαλύτερες σε σύγκριση με τους φημολογούμενους υποψηφίους.

Ο Τούχελ έχει ήδη κατακτήσει το Champions League με την Τσέλσι και έχει οδηγήσει επίσης την Παρί στον τελικό. Ως οπαδοί της Μπάγερν, θέλουμε να τονίσουμε πως ο Τόμας Τούχελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος και δεν πρέπει να αποχωρήσει.

Για αυτό αρχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές ώστε να προσελκύσουμε την προσοχή των μίντια και κυρίως της διοίκησης της Μπάγερν! Θέλουμε τον Τούχελ και κανέναν άλλο», αναφέρεται στην σχετική ιστοσελίδα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook