Γιατί πήγαν να πιαστούν στα χέρια Σαλάχ και Κλοπ στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (vid)

Μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη επικρατεί στην Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν αφήσει τους Ρεντς εκτός στόχων.

Βέβαια, το μεγαλύτερο σοκ εντός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, ήταν η συμπεριφορά του Μοχάμεντ Σαλάχ στην πρόσφατη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να έχει έντονο διάλογο με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα του TNT Sports ο «Φαραώ» δεν αγκάλιασε τον Γερμανό προπονητή πριν περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με τους δύο άνδρες να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Τις τελευταίες ώρες, ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες που εξηγούν ακριβώς γιατί προέκυψε ο καυγάς, με την άρνηση του Σαλάχ να αγκαλιάσει τον Κλοπ πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο να είναι η αιτία. Μια πηγή είπε στη Sun: «Αυτό έχει συμβεί περιστασιακά με τον Γιούργκεν και άλλους παίκτες.

«Είναι πολύ καλός στην αλληλεπίδραση με τους παίκτες που ετοιμάζονται να μπουν ως αλλαγή κι ένιωσε ότι δεν συνέβη στην αρχή με τον Μο. Ο Μο ήταν προφανώς ενοχλημένος που έμεινε εκτός ομάδας και δεν είχε τις καλύτερες διαθέσεις, ενώ ο Γιούργκεν δεν ήταν ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του».

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, στάθηκε στη συζήτηση για το περιστατικό και επέμεινε ότι οι οπαδοί δεν χρειάζεται να πάρουν θέση, καθώς ο Κλοπ μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι την αποχώρησή του από την ομάδα.

«Ο Σαλάχ και ο Κλοπ είναι και οι δύο θρύλοι της Λίβερπουλ. Δεν χρειάζεται να πάρουμε πλευρά! Ο Σαλάχ είναι απογοητευμένος και θυμωμένος με τον Γιούργκεν που δεν παίζει και εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε να αγκαλιάσει πλήρως τον προπονητή, ο Γιούργκεν εύλογα έκανε εξαίρεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook