Ο Πιάνιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα της Βοσνίας (pic)

Την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Βοσνίας μετά από 16 χρόνια ανακοίνωσε, με μια ανάρτησή του στα social media, ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Την απόσυρσή του από την Εθνική ομάδα της Βοσνίας μετά από 16 χρόνια ανακοίνωσε, με μια ανάρτησή του στα social media, ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο 34χρονος πολύπειρος μέσος έκανε γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο, σε μια απόφαση την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις δυσκολότερες που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Μετά από 16 χρόνια που αγωνίζομαι για την εθνική ομάδα, ήρθε η ώρα να πω το αντίο. Αυτή είναι αναμφίβολα μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου. Αγωνίστηκα σε 115 παιχνίδια, πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και βίωσα μεγάλες χαρές, έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Πάντα φορούσα τη φανέλα της εθνικής με περηφάνια και αγάπη», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ο Πιάνιτς αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην ομάδα της Σάρτζα από το 2022, όταν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Μετς, Λιόν, Ρόμα, Γιουβέντους και Μπεσίκτας.

Επιπλέον, αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Βοσνίας όντας δεύτερος στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες εμφανίσεις (115, πίσω μόνο από τον Τζέκο), ενώ έχει σκοράρει συνολικά 17 φορές.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook