Η Μπάγερν κάνει όνειρα επιστροφής του Γκουαρντιόλα στο Μόναχο

Σε… απόγνωση έχουν φτάσει οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι παρά τις προσπάθειές τους δεν έχουν βρει ακόμα τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Σε… απόγνωση έχουν φτάσει οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι παρά τις προσπάθειές τους δεν έχουν βρει ακόμα τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, οι Βαυαροί αφού έφαγαν… άκυρο από τους Ζιντάν, Έμερι και Ράνγκνικ σκέφτονται την επιστροφή ενός γνώριμου προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την Μπάγερν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα «Kicker», στην Βαυαρία βλέπουν θετικά την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν, με το εν λόγω ρεπορτάζ, να τονίζει πως η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν σταμάτησε ποτέ μετά την φυγή του Καταλανού τεχνικού το καλοκαίρι του 2016, με τον ίδιο να διατηρεί μάλιστα και το σπίτι του στο Μόναχο, το οποίο επισκέπτεται συχνά πυκνά.

Φυσικά, όλο αυτές οι σκέψεις απέχουν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα, αφού οι Βαυαροί αναζητούν τεχνικό για το προσεχές καλοκαίρι και ο Γκουαρντιόλα έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, το οποίος σκέφτεται να εξαντλήσει.

Προφανώς το γεγονός πως δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του και ότι με την λήξη του υπάρχοντος θα έχει συμπληρώσει εννέα χρόνια στον πάγκο των «πολιτών», φουντώνουν τα σενάρια της αποχώρησής του, όμως, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές, οι συνθήκες δουλειάς και ζωής που έχει βρει στο Μάντσεστερ είναι εξαιρετικές.

Θυμίζουμε ότι ο Γκουαρντιόλα δούλεψε στην Μπάγερν την τριετία 2013-2016, και πανηγύρισε μαζί της 7 τίτλους, ωστόσο του χρεώθηκε σαν αποτυχία το γεγονός ότι δεν κατέκτησε το Champions League.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook