Τέρζιτς: «Και στους δύο αγώνες, αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό»

«Φαίνεται λίγο σουρεαλιστικό», σχολίασε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς λίγο μετά την νίκη της ομάδας του στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 -και- στον δεύτερο ημιτελικό (σ.σ. είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και στην Γερμανία) του Champions League.

Η Ντόρτμουντ θα παίξει τον πρώτο της τελικό στο Champions League την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπάγερν Μονάχου, που αναμετρώνται απόψε (22:00)στην ρεβάνς του 2-2 στο Μόναχο.

«Και στους δύο αγώνες, αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό, αφού νικήσαμε δύο φορές μια τέτοια ομάδα και δύο φορές δεν δεχθήκαμε γκολ», υπογράμμισε ο Τέρζιτς και πρόσθεσε: «Ημασταν τυχεροί σε αρκετές φάσεις και ειδικά στα δοκάρια (σ.σ. η Παρί ΣΖ είχε έξι (!) και στα δύο ματς). Είναι μια υπέροχη βραδιά για τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, το επιτελείο μου και για ολόκληρο τον σύλλογο.

Θα πανηγυρίσουμε, αφού είναι σπουδαίο πράγμα η πρόκριση στον τελικό, αλλά θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας, ο τελικός θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, αλλά απομένει μόνο ένας αγώνας και σε έναν αγώνα, όλα είναι πιθανά, το έχουμε αποδείξει».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook