O Ρόις σκέφτεται να συνεχίσει στο MLS την καριέρα του μετά την φυγή του από την Ντορτμουντ

Mια σχέση… αγάπης που κρατάει αρκετά χρόνια μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάρκο Ρόις θα ολοληρωθεί στο τέλος της σεζόν, αφού ο Γερμανός επιθετικός έχει ανακοινώσει εδώ και λίγες εβδομάδες ότι θα αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς το καλοκαίρι.

Ο 34χρονος διεθνής άσος μετά από 14 συναπτά έτη στους «κίτρινους», θα πει «αντίο» στην ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του, και γι’ αυτό τον λόγο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι, με τον Γερμανό άσο να φορά για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπορούσια στον τελικό του Champions League, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να κλείσει την καριέρα του στους Γερμανούς με την κατάκτηση ενός μεγάλου τίτλου.

Σύμφωνα με τα τελυταία δημοσιεύματα που έρχονται τόσο από Αμερική, όσο και από Γερμανία, ο Ρόις σκέφτεατι σοβαρά να συνεχίσιε την καριέρα του στο MLS, καθώς αρκετοί σύλλογοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τον έχουν προσεγγίσει. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά την 1η Ιουνίου, όταν και είναι ο μεγάλος τελικός του «Γουέμπλεϊ».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook