Οι 11άδες στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο «Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Champions League, με τους δύο προπονητές μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης να κάνουν γνωστές τις 11άδες της μάχης που θα κρίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2. Ένα σκορ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά, όσον αφορά στην πρόκριση στον τελικό της 1ης Ιουνίου, που θα διεξαχθεί στο Γουίμπλεϊ.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Κάρλο Αντσελότι αφήνει στον πάγκο τον Εντουαρντό Καμαβινγκά και χρησιμοποιεί τον Φερλάν Μεντί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Ο Τόμας Τούχελ από την άλλη πλευρά, αλλάζει τον Τζάε-Μιν Κιμ με τον Έρικ Ντάιερ, με τον Βρετανό στόπερ να έχει ως παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας τον Ματάις ντε Λιχτ, ενώ θέση βασικού παίρνει και ο Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς αντί του Λέον Γκορέτσκα.

Η 11άδα της Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Κέιν

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook