Στην Άρσεναλ για ακόμα ένα χρόνο ο Ζορζίνιο (pics)

Ο Ζορζίνιο αποτελεί έναν από τους αφανής ήρωες της φετινής Άρσεναλ και οι «κανονιέρηδες» πήραν την απόφαση να ανταμείψουν τον Ιταλο-βραζιλιάνο χαφ με νέο συμβόλαιο.

Ο 32χρονος μέσος άλλαξε στρατόπεδο στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2023, όταν και πήρε μεταγραφή από την Τσέλσι, και έκτοτε έχει αποτελέσει έναν από τους πιο πιστούς και αθόρυβους στρατιώτες του Μικέλ Αρτέτα. Ο Ζορζίνιο με την εμπειρία και την ποιότητά του έχει δώσει λύσεις τους Gunners, με τους οποίους έχει μετρήσει μέχρι σήμερα 51 συμμετοχές.

Έτσι, η διοίκηση της Άρσεναλ αποφάσισε να τον επιβραβεύσει, κατά κάποιον τρόπο, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο «Έμιρεϊτς» για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2025. Μάλιστα, στην συμφωνία προβλέπεται και οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας ομάδας μας, ένα πρότυπο με ηγετικά χαρακτηριστικά και ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού που κάνει τους πάντες γύρω του να είναι καλύτεροι», είπε για τον Ζορζίνιο ο Αρτέτα.

Την φετινή σεζόν, ο Ζορζίνιο έχει καταγράψει συνολικά 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook