Ελ Κααμπί: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο – Ξεπεράσμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ»

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League δήλωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τονίζοντας όμως πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επικεντρωθούν και στο πρωτάθλημα.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε από το… χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στον τελικό του Europa Conference League, αφού ο Μαροκινός επιθετικός πέτυχε 5 γκολ στους δύο ημιτελικούς με την Άστον Βίλα, «κλειδώνοντας» την μεγάλη επιτυχία των ερυθρόλευκων.

Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο 30χρονος φορ τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι, όμως ανέφερε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να επικεντρωθούν για λίγο στο πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων, ο Ελ Κααμπί ανέφερε:

«Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς. Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook