Δημοσιογράφος καταγγέλλει απειλές από τον Αλέγκρι: «Ξέρω πού θα σε βρω, θα έρθω να σου σπάσω τα μούτρα»

Ο διευθυντής του ιταλικού Tuttosport κατήγγειλε τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ότι τον έβρισε και τον απείλησε μετά τον τελικό του Coppa Italia, μεταξύ των μπιανκονέρι και της Αταλάντα

Με ένα γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς μόλις στο 4ο λεπτό, η Γιουβέντους επιβλήθηκε 1-0 της Αταλάντα στον τελικό του Coppa Italia και πανηγύρισε την κατάκτηση του 15ου τροπαίου στην ιστορία της.

Ωστόσο, αυτή η πανηγυρική βραδιά των μπιανκονέρι επισκιάστηκε από ένα αρνητικό γεγονός, στο ο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο προπονητής των νικητών, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του ιταλικού Tuttosport, Γκουίντο Βατσάγκο, κατηγόρησε τον 56χρονο τεχνικό για εξύβριση και απειλή μετά τον τελικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο Ιταλός προπονητής τού είπε: «Σκατά διευθυντής! Ναι, εσύ σκατένιε διευθυντή. Γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα σου, όχι αυτό που σου λέει η κοινωνία! Σταματήστε να παίζετε με την ομάδα.

Κοίτα, ξέρω πού θα σε βρω. Ξέρω πού να σε περιμένω. Θα έρθω να σου κόψω και τα δύο αυτιά. Θα έρθω να σου σπάσω τα μούτρα. Γράψε την αλήθεια στην εφημερίδα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook