Άμραμπατ: «Η ΑΕΚ θέλει να μείνω – Ίσως είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω στην Ολλανδία»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για το μέλλον του και για ακόμη μία φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ολλανδία.

Το συμβόλαιο του Νορντίν Άμραμπατ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται και σε δηλώσεις του στο «ESPN» ο έμπειρος άσος άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του. Όπως κάνει δηλαδή κάθε χρόνο ο Ολλανδομαροκινός.

Ο Άμραμπατ τόνισε πως έχει πρόταση από την Ένωση για να παραμείνει, αλλά πρόσθεσε πως «Ίσως είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω στην Ολλανδία» και αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από Ολλανδία, Ιταλία και Μέση Ανατολή.

Όσα είπε ο Άμραμπατ:

«Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία. Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω».

Επιπλέον, τόνισε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μεταφέρει στην ΑΕΚ την οριστική του απόφαση: «Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό».

Οσο για το γεγονός πως παρότι έκλεισε τα 37 του χρόνια, συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, πραγματοποιώντας φέτος 39 συμμετοχές με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας έξι γκολ και οκτώ ασίστ: «Από τη στιγμή που είμαι σε καλή φυσική κατάσταση θα συνεχίσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν αρχίσω και πέφτω θα σταματήσω. Αλλά όσο τα πράγματα πηγαίνουν καλά και το διασκεδάζω ακόμα, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook