Μπρόκος: “Ήταν μοναδικό αυτο που ζήσαμε”

Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ, Σταύρος Μπρόκος, δεν μπορεί ακόμα να βγάλει από το μυαλό του, όσα βίωσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Για τα όσα βίωσε την περασμένη Κυριακή στον ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο τερματοφύλακας του ΑΟΑΝ Σταύρος Μπρόκος.

“Ήταν μοναδικό αυτο που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση μας, να νοιώσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από όνειρο. Δεν έχουμε ξαναπαίζει μπροστά σε τέτοιο κόσμο, που με την παρουσία του όχι μόνο έσπρωχνε συνεχώς την ομάδα του, αλλά αποτέλεσε το καλύτερο κίνητρο και για μας να μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό”, ανέφερε. 

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Σταύρος Μπρόκος, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΟΑΝ δεν μπορεί ακόμα να βγάλει από το μυαλό του, όσα βίωσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

“Είχαμε πεί πριν το παιχνίδι να μπούμε και να παίξουμε τη μπάλα μας. Ο προπονητής μας στα αποδυτήρια μας  είπε να απολαύσουμε την εμπειρία, αλλά να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό παίζοντας ποδόσφαιρο και όχι προσπαθώντας να καταστρέψουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ, όπως είχαμε δεί να συμβαίνει στα προηγούμενα παιχνίδια του αντιπάλου μας. Τα συγχαρήτηρια που μας έδωσαν και τα καλά λόγια που ακούσαμε στο τέλος από τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ για την εμφάνιση και την αγωνιστική μας συμπεριφορά αποτελούν ένα ακόμα κίνητρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Ο Μπρόκος, που όχι μόνο δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε, αλλά πραγματοποίησε και μερικές πολύ δύσκολες επεμβάσεις που κέρδισαν το χειροκρότημα και τις επιδοκιμασίες της εξέδρας, οριοθετεί τους στόχους του ΑΟΑΝ στην συνέχεια του πρωταθλήματος :

“Στόχος πάνα παραμένει η παραμονή και για αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι σε όποιο γήπεδο και με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε. Ξέραμε ότι η κλήρωση μας έβαλε δύσκολα στις πρώτες αγωνιστικές, όμως από δώ και μπρος θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η εμφάνιση μας στο ΟΑΚΑ δεν ήταν τυχαία και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει αρχής γενομένης αυτό με τη Νάξο την Κυριακή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook