Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ερμή Ζωνιανών

Επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής στο πρώτο ματς του κυπέλλου ΕΠΣΡεθύμνου.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Ερμής Ζωνιανών επικρατώντας με 3-1 της Επισκοπής στο πρώτο ματς του κυπέλλου ΕΠΣΡεθύμνου.

Ο Ερμής, όντας πιο έτοιμος, έχοντας ξεκινήσει πολλές μέρες νωρίτερα την προετοιμασία σε σχέση με την ομάδα μας, πίεσε στο α’ ημίχρονο και στην ουσία κέρδισε νωρίς-νωρίς από το α’ ημίχρονο αφού τα δύο τέρματα των Μπεκατώρου (14’), Μπαστάνη (44’) έφεραν  το σκορ στο 2-0.

Το ματς:

Στο 14’ ο Κατσικοκέρης σούταρε με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Κελαϊδή.

ΓΚΟΛ! 1-0: 
Ο Μπεκατώρος στο 23’ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
Στο 24’ από το κόρνερ του Μπέρκη, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ! 2-0:
Στο 44’ ο Μπαστάνης τροφοδοτήθηκε από τον Μπέρκη και με πλασέ έγραψε το δεύτερο τέρμα.Στην επανάληψη η ομάδα μας, μπήκε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό της στον αγωνιστικό χώρο, το πίστεψε και εκτός του ότι κέρδισε τις μονομαχίες του κέντρου, σημείωσε και νωρίς το τέρμα με την αλλαγή του προπονητή μας, τον Γιώργο Βελονάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 59’ η εξαιρετική ενέργεια, από αριστερά, του Αγτζίδη ο οποίος πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα, έφερε τον Βελονάκη μπροστά στο τέρμα που με πλασέ μείωσε το σκορ.

Στο 61’ ο Κρητικός σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 62’ μετά την κομπίνα στο φάουλ της Επισκοπής, ο Δελήμπασης σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 65’ ο Ερμής ξέφυγε στην αντεπίθεση, ο Κατσικοκέρης θέλησε να κρεμάσει τον Κελαϊδή όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας μας με υπερένταση «απογειώθηκε» διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 74’ ο Ταβλαδωράκης σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τον Κελαϊδή να διώχνει σε κόρνερ.Με την εκτέλεση του Μπεκατώρου, ο Ανυφαντάκης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα εξ επαφής άουτ.

ΓΚΟΛ! 3-1: Στο 84’ όμως ήρθε το τρίτο γκολ για τον Ερμή όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου, ο Κατσικοκέρης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81’ η Επισκοπή θέλησε να αντιδράσει κι από το φάουλ του κρητικού αλλά και από την κεφαλιά την οποία δεν έπιασε όπως ήθελε ο Μποτωνάκης χάθηκε διπλή ευκαιρία.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης, Τσαμπουράκης.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Μπριλάκης (Ερμής), Δελήμπασης (Επισκοπή).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν): Κελαϊδής, Τοπάλι, Αγτζίδης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Χαλκιαδάκης (46’ Σπάσιτς), Γούλας, Δελήμπασης, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Φοβάκης (46’ Βελονάκης) .
ΕΡΜΗΣ (Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Μποχώνης (64’ Μποχώνης), Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Τζανής, Μπαστάνης (70’ Ρουμπάκης), Πλουσής Δ., Κατσικοκέρης, Μπέρκης (61’ Κορτσινίδης), Μπεκατώρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook