Προβληματισμός στον Κρουσώνα για το αρνητικό ξεκίνημα

Ενώ ο Μαραθιανός απέφυγε τα σοβαρότερα.

Ένας μόλις βαθμός είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚρουσώνα στα δύο εντός έδρας ματς με Γλυφάδα και Αστέρα Βάρης.

Η Κρουσανιώτικη ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και τώρα κοιτάζει το ματς στην Ρόδο με τον Ιάλυσο.

Εντωμεταξύ, συνεδρίασε το Δ.Σ στον Κρουσώνα, όπου συζητήθηκε αρχικά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει προβληματισμός αλλά ευελπιστούν ότι η ομάδα στη συνέχεια θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Η Διοίκηση ασχολήθηκε εκτενώς με την διοργάνωση της χοροεσπερίδας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο κέντρο «Γαλήνη-Γαλήνιος Δίας» με συγκροτήματα κρουσανιωτών καλλιτεχνών.

Επίσης, η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα απονείμει τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο σωματείο στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και στον προηγούμενο πρόεδρο Δημήτρη Πιτσικάκη-Κούτουλο.

Στα αγωνιστικά, στην Δευτέρα υπήρχε ρεπό και σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την πρώτη εκτός έδρας αποστολή στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο.

Η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς αυθημερόν για τη Ρόδο. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ μετά το παιχνίδι.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ζάχου Μαραθιανού, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικές και φαίνεται ότι απέφυγε τα σοβαρότερα.

Τις επόμενες ημέρες θα κάνει θεραπεία και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook