Καραδέμητρος: “Ο ΟΦΗ έχει το άγχος. Ο ΠΟΑ είναι στην καρδιά μου”

Ο πρώην παίκτης του ΠΟΑ, Δημήτρης Καραδέμητρος, που επιστρέφει στο Ηράκλειο την προσεχή Κυριακή στο ματς της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 αναπολώντας τις στιγμές που πέρασε στο Ατσαλένιο.

Στον αέρα του Athletic Radio 104,2  φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΟΑ, Δημήτρης Καραδέμητρος, που επιστρέφει στο Ηράκλειο την προσεχή Κυριακή στο ματς της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καραδέμητρος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:

Γι τον φετινό στόχο της Κηφισιάς

“Ο στόχος μας είναι σταθερός και αμετάβλητος τα τελευταία χρόνια. Η άνοδος. Ναι μεν, ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο όνομα στην κατηγορία, όμως εμείς θα παλέψουμε για τον στόχο μας. Είμαστε ομάδα για παραπάνω κατηγορία και ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο”.

Για τον φετινό ΟΦΗ και τον αγώνα της Κυριακής

“Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχει κόσμο και ιστορία. Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά. Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες αφού επιστρέφει στην έδρα του μετά από μήνες για επίσημο ματς. Ο ΟΦΗ έχει το άγχος αφού αν ισχύσει το -6 βρίσκεται από νωρίς πίσω στην βαθμολογία. Έχει πάντως δυνατό ρόστερ και μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς πάντως ερχόμαστε να απολαύσουμε το ματς σε μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Φυσικά ερχόμαστε για την νίκη”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής

“Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Είναι καλύτερο τώρα από οταν έπαιζα στο παρελθόν σε αυτό. Είναι δύσκολο γιατί και τα γήπεδα είναι μικρά και καυτές έδρες. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Υπάρχει πίεση για τις ομάδες και για να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να έχεις σταθερή πορεία “.

Για το πέρασμά του από τον ΠΟΑ την σεζόν 2009-10 και την επιστροφή του στο Ηράκλειο

“Ο ΠΟΑ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έκανα πολλές φιλίες στην ομάδα τις οποίες διατηρώ ακόμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Στράτο Γεωργιάδη. Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από το Ηράκλειο. Φυσικά εχω καλή σχέση με τον Γιάννη Ταουσιάνη που θεωρώ έναν από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές της γενιάς του και έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα. Έχω καιρό να κατέβω στο νησί και το περιμένω πως και πως”.

Για το παράδειγμα της ομάδας μπάσκετ της Κηφισίας

“Είναι για μας ένας φωτεινός φάρος. Έτσι και μεις θέλουμε να διαφημίσουμε στο Πανελλήνιο την Κηφισιά. Είμαστε υπέρήφανοι για την ομάδα μπάσκετ και την πορεία της στην Α1 αλλά και την υγεία που βγάζει. Και αυτή πάλευε χρόνια για την άνοδο και όταν τα κατάφερε… απογειώθηκε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook