Aνωγειανάκης: “Χρειάζεται ακόμα υπομονή και πολύ δουλειά στην ομάδα”

Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτό τον 1,5 περίπου χρόνου που ήταν μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ βρέθηκε την Τρίτη για τελευταία φορά ο Στέλιος Ανωγειανάκης, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα και ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε αυτό τον 1,5 περίπου χρόνου που ήταν μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Σε δήλωσή του ο κ. Ανωγειανάκης τόνισε τα εξής:

«Μετά την περσινή χρονιά, όπου ήμουν στον πάγκο ως συνεργάτης του κ. Παπαματθαιάκη, κλήθηκα αυτό το καλοκαίρι από τη νέα διοίκηση της ομάδας για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία και όλοι μαζί να παλέψουμε για την επιβίωσή της και την αξιοπρεπή της παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να ξαναφτιάξουμε την ομάδα από το μηδέν και μέσα από πολλές δυσκολίες καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων του. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν υπήρξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σίγουρα χρειάζεται ακόμα υπομονή και πολύ δουλειά στην ομάδα για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όσο για εμένα, αποχωρώ από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι, γιατί αυτούς τους μήνες έγινε μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη προσπάθεια για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να σταθεί στα πόδια του. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε τόσο φέτος, όσο και την περσινή χρονιά. Εύχομαι στην ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook