Ραούλ Μπράβο: “Με δυο-τρεις νίκες ακόμα θα καταφέρουμε να ανεβούμε επίπεδο”

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την φετινή πορεία του Αρη.

Ο Ραούλ Μπράβο πραγματοποίησε ακόμη καλή εμφάνιση με την φανέλα του Αρη, έχοντας ωστόσο λιγότερη δουλειά απέναντι στον ακίνδυνο Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Ισπανός με δηλώσεις του μετά το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Αρης «καθάρισε« το ματς από το πρώτο μέρος. Αυτό τόνισε ότι πρέπει να γίνεται σε κάθε ματς, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του πως η ομάδα σύντομα θα ανέβει επίπεδο.

«Με δυο-τρεις νίκες ακόμα θα καταφέρουμε να ανεβούμε επίπεδο. Μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έχουμε τρεις νίκες. Βρισκόμαστε ήδη στο σημείο όπου πρέπει να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα, όπως στο ξεκίνημα.

Χθες, στα πρώτα λεπτά μπήκαμε πολύ δυνατά κα θέλαμε να νικήσουμε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Μετά το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν λογικό να κατέβάσουμε ταχύτητα και να ρίξουμε το ρυθμό στην επίθεση. Δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Βέβαια, θα ήταν καλο για μας να καθαρίζαμε τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο», είπε στις δηλώσεις του ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook