Καρυπίδης: “Δεν έχω δει ξανά τέτοια πράγματα στην ζωή μου”

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κρουσώνα Δημήτρης Καρυπίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας του Κρουσώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καρυπίδης στην εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι κρίμα να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και εύχομαι να είναι περαστικός από την κατηγορία. Παρ όλα αυτά, δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλή ομάδα επειδή δεν έχει πάρει τα θετικά αποτελέσματα. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος στο παιχνίδι της Κυριακής”.

Για τον ΟΦΗ: “Όποιος φοράει την φανέλα του ΟΦΗ νιώθει εντελώς διαφορετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια φανέλα ή ένα γήπεδο μπορεί να επηρεάσει τον αντίπαλο. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη”.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: “Η ομάδα δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και σιγά – σιγά αρχίζει και δείχνει ολοένα και καλύτερη. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, έχουμε έλευση νέων ποδοσφαιριστών και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε διαμορφώσει το ρόστερ της ομάδας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μπορεί να βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα 26 αγωνιστικές και έχει αρκετό δρόμο ακόμα”.

Για τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής: “Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι ότι ο 4ος όμιλος είναι από τους πιο δυνατούς της κατηγορίας. Διαθέτει καλές και ιστορικές ομάδες με παιχνίδια που σου δίνουν μεγάλο κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ταλέντο με νέα παιδιά και αυτός ο όμιλος αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για εκείνα προκειμένου να τα βοηθήσει να κάνουν το παραπάνω βήμα”.

Για την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία: “Τέτοια πράγματα δεν έχω δει ξανά. Από την αρχή του πρωταθληματος, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται με τρόπο που δεν γνωρίζω το γιατί. Αντιμετωπίζεται υποδεέστερα και δεν γνωρίζω τους λόγους. Μπορεί ο Κρουσώνας να είναι ένα χωριό, αλλά είναι ένα δυνατό χωριό. Οι άνθρωποι της διοίκησης “ματώνουν” για να την έχουν στην Γ Εθνική και έρχονται κάποιοι που δεν σέβονται τίποτα.

Για το παιχνίδι με την Επισκοπή: “Η ομάδα μου πάλεψε μέσα στο γήπεδο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ, τα δώσαμε όλα. Στο 46′ γίνεται η φάση του αγώνα, δεν δίνεται πέναλτι και αποβολή υπέρ μας. Μπήκαμε με τέτοια ορμή και από αυτήν την ομάδα της στερεί ενας διαιτητής την χαρά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μας πεισμώνουν όλα όσα αντιμετωπίζουμε και μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο”.

Για την αλλαγή προπονητή: “Ο προηγούμενος προπονητής ήταν ένας καλός άνθρωπος, δούλευε αρκετά. Τώρα το τι έγινε και έφυγε, δεν το γνωρίζω. Ο κύριος Γιάνγιανιν είναι μια έντονη προσωπικότητα, γνωρίζει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο και με την έλευση του πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει”.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Ήθελαν να κάνουν μια προσθήκη έμπειρου παίκτη. Οι άνθρωποι της διοίκησης με έπεισαν να έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό που έχω συναντήσει στην ομάδα είναι ότι ακριβώς μου έχουν πει. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν και παράλληλα να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ομάδας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook