Ανακοινώθηκε ο Αράς από την Επισκοπή

Ο Γαλλοαλγερινός έχει περάσει από ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σαλίμ Αράς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής.
Ο Γαλλοαλγερινός έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογό μας, όντας ένας παίκτης που έχει περάσει από τη Σούπερ Λιγκ καθώς και από γνωστές ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδααναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Σαλίμ Αράς. Ο εν λόγω αθλητής είναι Γαλλοαλγερινός  και έχει γεννηθεί στις 14-7-1982. Αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα κι έχει εξαιρετική θητεία σε ομάδες όπως, το Στρασβούργο (Κυπελλούχος 2005), η Μαρσέιγ, η Τουλούζ, η Ρεμς, η Μπαστιά, η Αζαξιό, και από την Ελλάδα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10 συμμ. 4 γκολ), στον Αστέρα Τρίπολης (17 συμμ., 4 γκολ) και στην Καλλονή (8 συμμ.).

Ο Αράς έχει φορέσει ακόμα τα χρώματα της Αλ Κάντσια (Κουβέιτ) για δύο χρόνια ενώ έχει πάρει γεύση και από την κινεζική Τσενγκντού Μπλέιντς (10 συμμ., 4 γκολ).
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σ. Αράς μετράει και 23 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.
 Η διοίκηση της Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες με υγεία».
 

Σαλίμ Αράς: «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι»

 

Λίγο μετά την άφιξή του στο Ρέθυμνο ο οποίος μάλιστα προπονείται ήδη κανονικά με το υπόλοιπο τμήμα είπε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εδώ στην Επισκοπή το κλίμα, ο προπονητής, οι παίκτες αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου. Θέλω να αγωνιστώ πολύ με τη νέα ομάδα, να βοηθήσω και να ξαναφτάσω στα επιθυμητά επίπεδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook