Ταβλαδωράκης: “Ελπίζω να είναι αφετηρία για την αναρρίχηση μας”

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον Athletic Radio 104,2, ο παίκτης του Ερμή Ζωνιανών, Κώστας Ταβλαδωράκης, και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την επιστροφή στον Κρουσώνα όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια.

Κρητικό ντέρμπι περιλαμβάνει το μενού της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄εθνικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ερμή.

Για το ματς της Κυριακής μίλησε στον Athletic Radio 104,2, ο παίκτης του Ερμή Ζωνιανών, Κώστας Ταβλαδωράκης, και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την επιστροφή στον Κρουσώνα όπου αγωνίστηκε δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ταβλαδωράκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με τον ΠΑΟΚρουσώνα την Κυριακή:

“Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη γιατί δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Θα έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Πάθος, δύναμη, θέληση και αποφασιστικότητα”.

Για την επιστροφή του την Κυριακή στον Κρουσώνα

“Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και πετύχαμε τους στόχους μας. Έκανα φίλους. Τώρα είμαι όμως στον Ερμή και ελπίζω την Κυριακή να…χαμογελάσω εγώ”.

Για την πορεία του Ερμή Ζωνιανών

“Δεν είναι αυτή που θέλαμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά δεν χωράνε δικαιολογίες. Το ματς στον Κρουσώνα είναι ευκαιρία να γίνει η αφετηρία για την βαθμολογική μας αναρρίχηση. Στόχος μας είναι η σωτηρία και πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να τα καταφέρουμε αφού πέφτουν επτά ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τον στόχο μας όσο γίνεται πιο νωρίς και μετά όσο πιο ψηλά πάμε τόσο καλύτερα”.

Για το ματς με την Γλυφάδα που δεν έγινε

“Υπήρξε μία αδικαιολόγητη ταλαιπωρία. Γνωρίζαμε οτι η Γλυφάδα δεν μπορούσε να έρθει στην Κρήτη λόγω του απαγορευτικού και έπρεπε η ΕΠΟ να αναβάλλει το ματς. Χρειάστηκε όμως να πάμε στο γήπεδο για κάποια τυπικά θέματα που δεν είχαν νόημα. Όλα αυτά είναι γρφικά και δείχνουν την προχειρότητα που υπάρχει στην χώρα μας. Το οτι δεν παίξαμε την Κυριακή έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του”.

Για το φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄εθνικής

“Είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Αποτελείται από πολλές καλές και ιστορικές ομάδες. Πέφτουν επτά ομάδες και δεν έχει ξεχωρίσει ακόμα κάποια ομάδα για την άνοδο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στην τύχη. Θα γίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χαλαρώσεις ούτε στιγμή”.

Για τον ΟΦΗ

“Δεν ξεκίνησε καλά και για κάποιους που γνωρίζουν την κατηγορία αυτό ήταν αναμενόμενο. Στην αρχή δεν ήξερε που ήρθε να παίξει και οτι δεν μετράει μόνο η ποιότητα για να πάρεις την νίκη. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και να καταλάβει που παίζει. Τώρα παίζει με τον Ιάλυσο που ούτε οι άνθρωποι του δεν περίμεναν να έχει αυτή την πορεία. Δεν έχει δεχθεί γκολ η ομάδα της Ροδου και αυτό λέει πολλά”.

Για την έδρα της ομάδας

“Είναι η δύναμή μας. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμούς και στα εκτός έδρας ματς. Στο ματς με τον Εθνικό δείξαμε οτι διαθέτουμε μία ισχυρή έδρα. Ο κόσμος είναι δίπλα μας. Μας έχει αγκαλιάσει και φέτος. Θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε με την πορεία μας”.

Για την διοίκηση της ομάδας του Ερμή

“Είναι κοντά μας. Το πρωτάθλημα που παίζουμε απαιτεί έξοδα αφού είμαστε στην Κρήτη με οτι αυτό συνεπάγεται. Χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και οργάνωση κάτι που έχει η ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου να έρθω στα Ζωνιανά. Είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία που έχω πάει και μέλημά μας είναι καθαρά το αγωνιστικό κομμάτια και όχι άλλα θέματα”.

Για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη

“Με τον κόουτς είχαμε μία άψογη συνεργασία στον ΠΑΟΚ και φέτος έχουμε πάλι μία ακόμη. Είναι γνώστης της κατηγορίας. Είναι ήρεμος και ψύχραιμος. Κάθε μέρα μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook