Ο Ντούνης μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική

Αλλά και στον στόχο της επιστροφής στη Superleague με τον Αρη.

Τρία γκολ και δύο ασίστ σε πέντε παιχνίδια είναι ο απολογισμός του Μάρκου Ντούνη που έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δείχνοντας αναγεννημένος με τη φανέλα του Αρη.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, μάλιστα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Αναστόπουλου -ο οποίος, άλλωστε, τον γνωρίζει από τη συνεργασία τους στον Πανιώνιο- αλλά και μία θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Μάρκος Ντούνης μιλάει στο «Goal» για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους οπαδούς των «κιτρίνων», την απόφασή του να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική αλλά και στον στόχο της επιστροφής στη Superleague με τον Αρη.

«Η ομάδα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα, με το απόλυτο των νικών στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει και θέλουμε να συνεχίσουμε , προκειμένου να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση άνοδο. Εχω ξεκινήσει καλά, σιγά σιγά αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου και νομίζω ότι στη συνέχεια θα πάω ακόμα καλύτερα. Είμαστε κάποια παιδιά που δεν έχουμε κάνει καθόλου προετοιμασία, όμως από παιχνίδι σε παιχνίδι σε παιχνίδι πιστεύω ότι θα βελτιώνομαι».

Ηταν δύσκολη η απόφαση να αγωνιστείς στη Γ’ Εθνική;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη. Μέτρησε, όμως, το μέγεθος του Αρη, που σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται είναι μια τεράστια ομάδα. Πιστεύω, εξάλλου, ότι είναι προσωρινό αυτό και γρήγορα θα επανέλθει στην κατηγορία που ανήκει».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Αρη;

«Τόσο εγώ όσο και άλλα παιδιά έχουμε έρθει στον Αρη με την προοπτική να μείνουμε χρόνια και να επιστρέψουμε μαζί του στη Superleague, εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερο γκολ στη συνέχεια, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

«Αξίζει συγχαρητήρια ο κόσμος»

Στο παιχνίδι με την ΑΠΕ Λαγκαδά πέτυχες το τρίτο σου γκολ με τη φανέλα του Αρη. Γιατί έτρεξες να το πανηγυρίσεις μπροστά από τη Θύρα 3; «Ετσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή. Σε αυτόν τον κόσμο αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί βρίσκεται στο πλευρό μας τόσο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Καταλαβαίνω ότι είναι πού δυσάρεστο να βλέπουν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική και μάλιστα για δεύτερη χρονιά. Αυτό κάνει το χρέος μας ακόμα μεγαλύτερο».

Μαζί με τον κόσμο έρχεται και η πίεση. Το πέρασμάσου από την ΑΕΚ σε βοήθησε να εγκλιματιστείς πιο γρήγορα; «Σίγουρα, έτσι είναι τα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, όπως και ο Πανιώνιος στον οποίο αγωνίστηκα. Μεγάλη ομάδα είναι και ο Αρης και είναι λογικό να υπάρχει πίεση».

Επαφές και μνημόνιο
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αρη, Γιάννης Ψηφίδης, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές με διάφορους φορείς αναφορικά με θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Αρης αναμένεται να συναντηθεί μεταξύ άλλων και με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συνοδινό. Αμέσως μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη -πιθανότατα αύριο- ο Γιάννης Ψηφίδης θα έχει ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με βασικό αντικείμενο συζήτησης το μνημόνιο που θα διέπει τη συνεργασία των δυο πλευρών. Τόσο ο Ερασιτέχνης Αρης όσο και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλουν το συγκεκριμένο ζήτημα να διευθετηθεί άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τα μέσα στης επόμενης εβδομάδας είναι πιθανόν να μπουν και οι υπογραφές.

Ατομικό ο Τσουμάνης
Οι παίκτες του Αρη που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος είναι ο μοναδικός τραυματίας (ταλαιπωρείται από θλάση του ορθού μηριαίου του τετρακεφάλου), ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ανδρέας Τάτος θα δοκιμάσει αύριο
να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το δύσκολο εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook