Κανδηλάκης: “Η νίκη είναι φάρμακο για την συνέχεια”

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πέτυχε ο ΠΑΟΚ και στην σημασία της στάθηκε στις δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο αμυντικός της Κρουσανιώτικης ομάδας, Μάνος Κανδηλάκης.

Το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πήρε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0 του Ερμή Ζωνιανών στον Κρουσώνα.

Στην σημασία της νίκης αυτής στάθηκε στις δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο αμυντικός της Κρουσανιώτικης ομάδας, Μάνος Κανδηλάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Κανδηλάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών

“Ήταν ένα Κρητικό ντέρμπι. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός δυνατού ματς. Όποιος πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε και ευτυχώς εμείς ήμασταν αυτοί που βάλαμε γκολ έστω και προς το τέλος του ματς. Θέλαμε την νίκη. Είναι φάρμακο για την συνέχεια. Θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

“Η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και φταίμε εμείς αλλά και… αστάθμητοι παράγοντες αφού μας έχει αδικήσει η διαιτησία. Κάναμε επιτέλους την πρώτη νίκη και θέλουμε και άλλες για να πετύχουμε την σωτηρία. Η ομάδα μας γίνεται όλο και καλύτερη. Είμαστε μία νέα ομάδα που δημιουργήθηκε γρήγορα και δένει τώρα”.

Για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο στον Πειραιά

“Θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς στα εκτός έδρας ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής

“Είναι πολύ δύσκολο. Αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες οι άλλες… βράζουν στο ίδιο καζάνι. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα στα ματς. Για τις Κρητικές ομάδες το μειονέκτημα είναι οι μετακινήσεις με καράβι αλλά το ίδιο ταλαιπωρούνται και οι ομάδες που έρχονται στην Κρήτη”.

Για τον ΟΦΗ

“Είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με πλήρες ρόστερ. Με σοβαρότητα πιστέυω οτι θα καταφέρει να ανέβει. Θα πρέπει να πάρει και εκτός έδρας νίκες σε πλαστικά γήπεδα με ομάδες που παίζουν μαζική άμυνα”.

Για τον Ερμή και την Επισκοπή

“Δεν έχουν ξεκινήσει καλά αλλά έχουν δυνατά ρόστερ. Δεν τους έχουν πάει τα αποτελέσματα. Πιστεύω οτι θα ανέβουν στην συνέχεια και μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Στις τελευταίες αγωνιστικές θα κριθούν όλα αφού 8-9 ομάδες θα βρίσκονται στο όριο”.

Για το γεγονός οτι αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα την Κυριακή

“Στον Ερμή Ζωνιανών πέρασα υπέροχα. Ανεβήκαμε κατηγορία. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Έκανα φίλους. Όταν όμως μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Υπάρχει μόνο η ομάδα σου και η νίκη”.

Για τον ΠΑΟΚρουσώνα

“Η ομάδα φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή από την αρχή. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από την διοίκηση και κάνουν αυτό που έχουν υποσχεθεί. Παλεύουν καθημερινά για την ομάδα και έχω να πω μόνο θετικά για την ομάδα μου”.

Για τον Γιάνγιανιν

“Ο κόουτς μας ήταν εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και οτι και να πω γι΄αυτόν είναι λίγο αφού είναι γνωστήσε όλους η αξία του. Έχει να δώσει πολλά σε όλους μας και η ομάδα ματς ματς γίνεται καλύτερη”.

Για τον κόσμο του Κρουσώνα

“Είναι δίπλα μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ και θέλουμε να είναι μαζί μας σε κάθε ματς για να αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Μας στηρίζει και θέλουμε να του δίνουμε χαρά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook