Μποτωνάκης: “Είναι ΟΦΗ απλά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο”

Η παλιά… καραβάνα της Επισκοπής, Νίκος Μποτωνάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ, που τον χαρακτήρισε γιορτή για την ομάδα του.

Ένα ακόμα ματς με… άρωμα Κρήτης περιλαμβάνει το μενού της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄εθνικής.

Ο πιο έμπειρος παίκτης της Επισκοπής, ο εκ των αρχηγών της, Νίκος Μποτωνάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2, για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μποτωνάκηςστην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τo ματς με τον ΟΦΗ

“Ο ΟΦΗ είναι με διαφορά το πιο μεγάλο όμιλο στον όμιλο μας. Δεν του αρμόζει να βρίσκεται στην Γ’ εθνική. Έχει ιστορία, όνομα, κόσμο και βαριά φανέλα. Είναι ΟΦΗ απλά, δεν υπάρχει τίποτα αλλο που θα μπορούσα να πω. Θα είναι ένα δελεαστικό ματς για μας. Τα κίνητρα είναι πολλά αλλά ξέρουμε ποιός είναι το φαβορί. Τον αντιμετωπίσαμε σε φιλικό, αν και είναι βελτιωμένος από τότε, και έχω εικόνα της ομάδας από τα ματς που δείχνει η τηλεόραση. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Πιστεύω οτι τελικά θα ανέβει. Τον Ιάλυσο τον αντιμετωπίσαμε αλλά δεν με εντυπωσίασε”.

Για την φετινή πορεία της Επισκοπής

“Δεν έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που θα θέλαμε. Χρειαζόμαστε πλέον βαθμούς μέσα – έξω. Σίγουρα το ματς με τον ΟΦΗ είναι παιχνίδι – γιορτή για μας αλλά δεν θα πάμε για να χάσουμε. Δεν θα πω ποτέ οτι μας έχει δικήσει η διαιτησία ακόμα και να συμβαίνει αυτό, αλλά θα πω οτι εμείς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Με προβληματίζει που σχεδόν σε όλα τα ματς χάνουμε την συγκέντρωσή μας και μας σφυρίζουν πέναλτι στο τέλος”.

Για τις αλλαγές στην θέση του προπονητη στην ομάδα και τον Τάκη Γκώνια

“Οι συχνές αλλαγή προπονητή δεν κάνουν καλό σε μία ομάδα. Δεν είναι οτι καλύτερο για τους παίκτες. Ο Τάκης Γκώνιας μας έχει βοηθήσει πολύ και στα τελευταία τρία ματς έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο και δουλεύει σωστά. Έχει την δική του φιλοσοφία. Έχει μεταδοτικότητα”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Είναι η παραμονή. Περιμένουμε όμως να τα καταφέρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε να μην αγχωθούμε στο τέλος. Ματς με ματς θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Οτι καλύτερο έρθει ευπρόσδεκτο”.

Για τον ΠΑΟΚρουσώνα και τον Ερμή Ζωνιανών

“Δεν έχουν μαζέψει πολλούς βαθμούς. Παλεύουν για τον στόχο τους. Έχουν καλές ομάδες”.

Για τον 4ο όμιλο της Γ’΄εθνικής

“Είναι ο πιο δύσκολος της κατηγορίας. Έχει ομάδες που έχουν παρουσία σε μεγάλες κατηγορίες. Βαριά ονόματα με ιστορία και κόσμο”.

Για το πέντε χρόνια που βρίσκεται στην Επισκοπή

“Έχω περάσει και καλές στιγμές. Αυτό που με σημάδεψε ήταν ο περυσινός υποβιβασμός. Συνεχίζω στην ομάδα και φέτος. Προσπαθούμε αν και δεν είναι ρόδινα τα πράγματα. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook