Τζανής: “Κάναμε μία νέα αρχή”

Για το σημαντικό τρίποντο του Ερμή Ζωνιανών επί του Ιάλυσου μίλησε ο έμπειρος αμυντικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Μηνάς Τζανής, στον Athletic Radio 104,2, ενώ αναφέρθηκε στα ματς με Επισκοπή και ΟΦΗ που έρχονται.

Το τρίποντο που τον ανεβάζει ένα.. κλικ παραπάνω ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής πέτυχε ο Ερμής Ζωνιανών επικρατώντας με 3-1 του Ιάλυσου.

Ο έμπειρος αμυντικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Μηνάς Τζανής, μίλησε στον Athletic Radio 104,2, για την πορεία του Ερμή και τα ματς με Επισκοπή και ΟΦΗ που έρχονται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Τζανής στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη του Ερμή Ζωνιανών επί του Ιάλυσου

“Το αποτέλεσμα αυτό δεν το περίμεναν πολλοί. Παίξαμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα. Όταν παίζεις με τον πρώτο που δεν έχει δεχθεί γκολ αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο. Ο Ιάλυσος είναι μία νοικοκυρεμένη ομάδα”.

Για τα τρία γκολ του Κατσικοκέρη

“Το μυστικό του είναι οτι δουλεύει πολύ. Στον σέντερ φορ χρειάζονται τα γκολ για να πάρει μπροστά. Πιστεύω οτι φέτος θα είναι η χρονιά του. Ταλαιπωρήθηκε σε κάποιες ομάδες και τώρα βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό”.

Για την φετινή πορεία του Ερμή

“Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Κάναμε μία νέα αρχή. Όλες οι ομάδες θα δεινοπαθήσουν στα Ζωνιανά. Εκεί έχουμε άλλη δυναμική. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας”.

Για το ματς με την Επισκοπή την προσεχή Κυριακή

“Θα είναι ένα δύσκολο ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ένος ντέρμπι. Εμείς θέλουμε πλέον βαθμό ή βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια μέσα – έξω. Σεβόμαστε την Επισκοπή αλλά θέλουμε να κάνουμε το πρώτο μας διπλό στο πρωτάθλημα”.

Για τον ΟΦΗ

“Εμείς κοιτάμε πρώτα το ματς με την Επισκοπή και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο όνομα. Κανείς μας δεν περίμενε οτι ο ΟΦΗ θα παίζει στην Γ’ εθνική. Είναι μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έγιναν όμως λάθη από τις διοικήσεις και οδηγήθηκε εδώ. Μακάρι να βγει γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ. Σε όποια κατάσταση και να είναι, είναι ο ΟΦΗ. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Δεν το κρύβω οτι είμαι ΟΦΗ αλλά όταν παίξουμε μαζί θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του. Λυπάμαι που παίζει σε αυτή την κατηγορία. Η πορεία του στο ξεκίνημα δεν ήταν καλή λόγω κάποιων κακών επιλογών αλλά βρήκε τα πατήματά του. Θέλω να βλέπω τον ΟΦΗ ψηλά γιατί εκεί αξίζει να είναι”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής

“Έχοντας την περυσινή εξάμηνη εμπειρία της κατηγορίας από τον Κισσαμικό θεωρώ οτι φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρυσι. Πέφτουν επτά ομάδες. Υπάρχουν γήπεδα με πλαστικά. Δεν περίμενα τον Φωστήρα τόσο δυνατό. Ο Ιάλυσος είναι καλή ομάδα. Περίμενα την Κηφισιά καλύτερη. Στον β’ γύρο θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή με πολλά εκτός έδρας ματς. Τώρα όμως πήραμε τα πάνω μας και πιστεύω οτι θα μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά. Στόχος μας είνα η γρήγορη παραμονή”.

Για τις εντυπώσεις του από τα Ζωνιανά

“Η ομάδα μου είναι οργανωμένη και νοικοκυρεμένη. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Οι άνθρωποι της ομάδας παλεύουν για το καλύτερο και είναι κύριοι. Είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Ήθελα να έρθω στο Ηράκλειο, στην Κρήτη για προσωπικούς λόγους και στα Ζωνιανά υπάρχει υγεία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook