Φιλική… επτάρα για την Επισκοπή

Επί του Πανακρωτηριακού, ομάδα της Α ΕΠΣ Χανίων.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Δευτέρα το απόγευμα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ρεθύμνου, η Επισκοπή, υποδέχθηκε τον Πανακρωτηριακό, ομάδα της Α ΕΠΣ Χανίων τον οποίο και κέρδισε με σκορ 7-0.

Ο προπονητής της Επισκοπής, Τάκης Γκώνιας, έδωσε χρόνο συμμετοχής, ως επί τω πλείστον, σε παίχτες που, είτε δεν αγωνίστηκαν πολύ στο ματς με τον Ο.Φ.Η, είτε που δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Το σκορ για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, άνοιξε ο Φοβάκης στο 22’ μετά από ωραία πάσα του Δελήμπαση, ενώ ο Τοπάλι στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0. Στο 58’ ο Βελονάκης έκανε το 3-0 και στο 66’ ο Τοπάλι με πέναλτι το 4-0 και δύο τα προσωπικά του τέρματα.

Ο Μανωλακάκης μετά από ωραία πάσα, ξανά του Δελήμπαση έκανε το 5-0 στο 70’, ενώ ο Φοβάκης έκανε κι αυτός δύο τα προσωπικά του τέρματα στο 74’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ  στο 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Βλαβιανός στο 78’.

Επισκοπή(Τ. Γκώνιας): Κελαϊδής(60’ Χνάρης), Νικηφόρος(19’ λ.τ Ζότο), Μαραθιανός, Ντόε, Παπαδήμας, Τοπάλι, Δελήμπασης, Μανωλακάκης, Βελονάκης(60’ Λαδιανός), Φοβάκης, Βλαβιανός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook