Ταουσιάνης: “Αξία έχει η ανθρώπινη ζωή μόνο”

Για ποδόσφαιρο και όχι μόνο μίλησε στον Athletic Radio 104,2, ο τεχνικός του Αιολικού, Γιάννης Ταουσιάνης, αφού αναφέρθηκε και στα όσα συγκλονιστικά βιώνει στην Μυτιλήνη με τους πρόσφυγες.

Στην Μυτιλήνη και τον Αιολικό βρίσκεται από το καλοκαίρι ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης παρακολουθώντας πάντα όμως τα όσα γίνονται στις Κρητικές ομάδες.

Ο Κρητικός τεχνικός μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, αναφέρθηκε και στα όσα συγκlονιστικά βιώνει εκεί με το κύμα των προσφύγων που κατακλύζει καθημερινά το νησί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον Αιολικό και τον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής

“Είναι η τρίτη φορά που φεύγω από την Κρήτη. Μου λείπει πολύ το νησί μας. Ο όμιλος μας είναι ιδιαίτερος και δύσκολος. Δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί. Η ομάδα μου έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα αλλά τώρα έχει ανέβει. O Aιολικός έχει πρωταγωνιστικούς στόχους”.

Για την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη

“Τον έχω δει σε δύο ματς και μου άρεσε. Είναι μία ομάδα όπου ξεχειλίζει το ταλέντο. Έχει ποιότητα και όλο το μέλλον μπροστά της. Μπορεί να πετύχει την άνοδο αν και υπάρχουν καλές ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ. Ο Λαμπράκης είναι μία σωστή επιλογή. Μία δοκιμασμένη και επιτυχημένη λύση”.

Για την επίσης πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ

“Φαίνεται οτι θα βρει τον δρόμο του. Αν προσέξει θα τα καταφέρει να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει. Όσον αφορά το ρόστερ, την ιστορία, την φανέλα δεν έχει αντίπαλο. Το θέμα είναι να είναι σοβαρός και σταθερός. Εμπόδιο του είναι η πίεση”.

Για τα όσα συγκλονιστικά έχει βιώσει στην Μυτιλήνη με τους πρόσφυγες

“Αν δεν το δει κάποιος δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Η Μυτιλήνη ζει ιστορικές στιγμές. Τα όσο γίνονται εκεί τα ζω από πρώτο χέρι. Τα όσα βλέπεις εκεί σου σφίγγουν το στομάχι. Οικογένειες με βρέφη παντού. Οι πνιγμοί και όσα γίνονται στις βάρκες σε επηρεάζουν. Τελικά αξία έχει η ανθρώπινη ζωή μόνο. Οι άνθρωποι εκεί δείχνουν μία τεράστια ευαισθησία. Τα όσα βλέπεις καθημερινά σε κάνουν να βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι και να έχεις άλλες προτεραιότητες”.

Για τον αγαπημένο του ΠΟΑ

“Είναι μία ομάδα μοντέλο. Βγάζει υγεία και ελπίζω να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες. Έχω βαθιά φιλιά με τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να ξαναδώ τον ΠΟΑ ψηλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook