Η κατάρα του “Γάλλου” συνεχίζεται…

Ακόμα μία εντός έδρας βαθμολογική απώλεια είχε η Επισκοπή.

Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας παραμένει η Επισκοπή μετά την ισοπαλία με 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ο προπονητής της ομάδας μετά το ματς τόνισε:
«Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Ζωνιανών. Είμαι στεναχωρημένος μόνο για το αποτέλεσμα και για τους τρεις βαθμούς που δεν πήραμε. Από την πρώτη στιγμή που είμαι εγώ στην ομάδα, τα παιδιά έχουν μπει σ’ ένα πρωτόγνωρο στυλ παιγνιδιού. Σε κάθε παιγνίδι είμαστε καλύτεροι και σήμερα τα παιδιά έκαναν αρκετά, αν όχι πάρα πολλά. Μέσα στο παιχνίδι, έχουν γίνει συνεργασίες εκπληκτικές.

Ιδίως στο β’ ημίχρονο, παίξαμε στην «τυφλή» πλευρά των αντιπάλων, που λέμε εμείς, αλλά γενικά πιστεύω ότι, αυτό το ποδόσφαιρο  που έχει παίξει η Επισκοπή είναι το ποδόσφαιρο που εγώ θέλω να βλέπω.

Όλοι οι προπονητές μιλούν για το στυλ παιγνιδιού της Επισκοπής. Πολλοί λένε ότι στη Γ’ Εθνική δεν μπορούν να παίξουν οι ομάδες πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά βλέπετε τελικά ότι, μπορεί να παιχθεί τέτοιο.

Η Επισκοπή πιστεύω ότι έχει βάλει τη σφραγίδα της σαν ομάδα και, πιστέψτε με, όποιος αντίπαλος έρθει στην γήπεδό μας (είναι πολύ σημαντικό να παίζονται οι αγώνες σε φυσικό χλοοτάπητα) θα τρέξει και θα δυσκολευτεί πολύ.

Είμαι βέβαιος για το τελικό αποτέλεσμα στις ημέρες που δουλεύουμε όλοι ως ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εκπληκτική προσπάθεια που έκαναν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook