Σκουτέλης: «Είναι καλό για τα Ζωνιανά που θα γίνει εκεί το ματς»

Για τον αγώνα του Ερμή με τον ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2, ο μέσος της ομάδας των Ζωνιανών, Δημήτρης Σκουτέλης.

Τον ΟΦΗ φιλοξενεί στα Ζωνιανά ο Ερμής την προσεχή Κυριακή σε ένα ματς με… Κρητικό χρώμα.

Ο Δημήτρης Σκουτέλης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, μίλησε στον Athletic Radio 104,2, για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σκουτέλης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με τον ΟΦΗ στα Ζωνιανά

“Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά και σε όλα που παίζει μέσα -έξω. Είναι η καλύτερη και πιο ιστορική ομάδα στον όμιλό μας. Δεν έχει δείξει όμως ακόμα το καλό του πρόσωπο. Μάλλον δεν έχει καταλάβει καλά την κατηγορία ακόμα. Έτσι οι αντίπαλες ομάδες με θράσος του.. “δείχνουν τα δόντια τους”. Είναι καλό που θα γίνει το ματς στα Ζωνιανά για το χωριό. Θα έρθει να παίξει η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης. Εμείς θα τον υποδεχθούμε φιλόξενα αλλά είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν στο ματς. Ο ΟΦΗ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του αλλά όταν συνέλθει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με κανένα”.

Για την πορεία του Ερμή

“Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα κυρίως εκτός έδρας. Στα πρώτα ματς ψαχνόμασταν. Τώρα όμως έχουμε βρει ρυθμό. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή. Όσο πιο γρήγορα τόσα καλύτερα. Μας αδικεί η βαθμολογική μας συγκομιδή που είναι και πλασματική αφού έχουμε παίξει πολλά ματς εκτός έδρας και έχουμε και σε εκκρεμότητα ένα ματς”.

Για τον αγώνα με την Επισκοπή

“Ήταν ένα Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Πετύχαμε γκολ και μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση από ένα αμφισβητούμενο γκολ. Υπάρχει πικρία που δεν πήραμε το διπλό”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής

“Είναι πιο δύσκολο από το περυσινό όπου έπαιζα στον Κρουσώνα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να σωθεί. Δεν πάνε καλά φέτος οι Κρητικές ομάδες αλλά ελπίζω όλες να πετύχουν τον στόχο τους. Φωστήρας και Ιάλυσος είναι ψηλά αλλά θεωρώ οτι ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα από όλες”.

Για την παρουσία του στον Ερμή

“Είμαι ευχαριστημένος στα Ζωνιανά που είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Ο τρόπος που με προσεγγίσαν ήταν άψογος. Είναι κύριοι. Οι φίλαθλοι είναι κοντά μας. Είναι ένα υγιές και τακτοποιημένο σωματείο που σε βοηθάει να κάνεις απρόσκοπτα την δουλειά σου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook